Arcer da, ovo je jedan od boljih responsea devova na upite igraca, prakticki instant odgovaraju i zaista slusaju

Dobra fora 🤣 ali pogle, ima kolizije u cutscenama, ovo je impresivno

Still, impresivno da stavis hrpu junka u cutscenu, testiras i ovako te iznenadi rezultat. Sjecam se RDR2 kada bacis dinamit i lik bez ruke ili noge normalno prica s tobom 🤣

Deadwalker ma kakvi, izasli su vecinom mission based i mem leak patchevi. Prckali su nesto po AIu generalno, nema vise onih glupih spawna iza tebe, ali A Life jos ne radi kako treba

chono ništa, onda čekam dalje. Kada to barem počnu sređivati, planiram novi prelazak da si sada ne otkrijem toga previše.

grom roknuo u vodu i napravio valove

Ah dobro poznati Garbage 😍

Nasao tourist suit! Ovaj ecologist sam morao privremeno nositi, jer sam potrgao proslo

chono Koliko znam, glad i žeđ nemaju velikog utjecaja osim sporije regen. stamine. A spavanje isto ne znam dal je popraćeno nekim posljedicama. Sve mi se čini da su tu negdje na pola - mehanika postoji ali nije završena.

Arcer mislim da su za spavanje ubacili onaj dizzy efekt kao u poppy fields, barem je meni tako bilo.

Inace, A-Life odnosno njegov "offline" dio zakazao u Garbageu, zapravo bolje receno ogledni primjer kako ne radi. Glavna hala iz jedinice je puna bandita, usao unutra svi samo stoje, komunikacija s njima moguca, ali ne rade nista, nema nikakve rutine. Odjednom hrpa stakora doletila, ovi ih pobili i nastavili sa svojim default stajanjem. Bas lose.

Dok primjerice glavni hub u garbageu sasvim druga prica, obavljaju svoje poslove, mijenjaju pozicije, razgovaraju, djeluje zivo i uvjerljivo

chono Garbage sam bio pisao isto da je banana. Čak i moderi koji rade na A-Life modovima su napisali - sve funkcionira osim Garbage, ta mapa je ukleta 😃