Nikad nisam igrao serijal jer nisam tad imao komp. Ali činilo mi se super. Postoje li ikakve šanse da izađe za PS4-PS5?
Mislim da za to nema šanse iz nekoliko razloga:
1. Da su htjeli radit igru za konzole mislim da bi već portali prethodne nastavke, no ovdje možda griješim jer znam da su raskinuli sa svim prijašnjim izdavačima s kojima su imali deal, pa ono autorska prava i takve stvari...
2.Mehanika te igre je presložena za ps4, nikako ne mogu zamisliti onaj meni tj. grid gdje imaš iteme, oružja te onaj menu za quick heal....jednostavno ds4 nema dovoljno tipki za sve to
Treba se samo informirat. Verzija na Steamu dolazi s zadnjim patchem, tako da ne treba nista trazit, imas sve pripremljeno. Bugovit? To znas iz prve ruke, posto nisi odigrao niti jedan dio?
Ima također i na gog-u, sve već patchirano i spremno :) . A prvi nastavak je još dobar, sječam se kad sam igrao clear sky...e ono je bio uzas , bethesd-ine igre su kraj onoga mogla biti uzoran primjer funkcionalnih igara xD . Želiš prijeći iz jednog područja u drugo bam crash na desktop, kažeš jeb*ga , farmas pare čekaš patch, dođe patch sejvovi nisu kompatibilni, a ti si u međuvremenu nakupio 100K+ RU poklao dovoljno bandita da bi i Staljin bio zavidan