Jer nemre prosječan čovjek ništa napravit bez da ga se manipulira ili motivira na neki način.
Moje poštovanje imaju ljudi koji koriste tu ljudsku glupost da ljude dovedu negdje dalje.
Negdje gdje nismo još bili i gdje je bolje. Takvi ljudi su lideri, a ne ovi koji masu vuku u prošlost i tjeraju da se boje posljedica onoga što su neki njihovi davni predci možda napravili.
Ljudi su ovce i tak će uvijek biti.
Tko to iskoristi da napravi nešto dobro je postigao napredak.
Real world primjer:
Nova ljevica, Antifa i SJW pokreti koji se u srži bore za dobar cilj i konkretno Antifa za možda i najbolji cilj u današnjem društvu su sa svojim nepromišljenim pokušajem da zavedu glupe mase dobili hrpu idiota koji ih prate, ali su dopustili da se ti idioti ponašaju ko hrpa majmuna bez imalo pristojnosti i kulture.
Sa tim su direktno uzrokovali pojavu alt-right pokreta gdje ti isti idioti, samo na drugom polu društva kontriraju svemu na isti ekstreman način kao i oni.
I onda si došao nigdje.
Niti jedni niti drugi nisu u pravu, a jedni druge u valu reakcionističkih izjava, pokreta i dijela, tjeraju da rade baš ono kaj smatraju krivim.
Tak i popovi. Zašto raste ateizam? Pa zato kaj mi guraš dogmu u svaki kutak života.
Sam nek raste ateizam.
Onog dana kad na svijetu više nebude teista,čovječanstvo će imati 2 razloga manje za samouništavanje.
1.Neće biti vjerskih ratova
2.Zbog nevjerovanja u zagrobni životu,odnosno da je život samo 1 i konačan,mislim da će čovječanstvo biti
neštomanje zainteresirano za ratove.
Bolje išta nego ništa,right?
Samo kaj ćemo onda s tobom Woodie?
Ono ako bude za naših života.