Deadwalker priča je sranje ali bitno je klanje.
Generalno je bitno zavrsiti story i birat jedan od guildova u actu 9. Sad ne znam kako je to offline sređeno ali online ima 2 guilda, jedan daje increased loot i bonuse na dropove a drugi daje trading.
Osobno smatram da je trade bolji pick, barem za mene. Ono sto je bitno je to da je trade guilda ultra jaka early game ali poslije levela 4-5 prakticki useless do ranka 9 i 10. A farmat ima boga i oca.
Isto tako vrlo vazno znat da gear kupljen na tradeu dostupan samo dok ste u trading guildi.
U loot guildi je recimo sav gear untradeable (znaci ne mozes ga kasnije prodati) ali ga mozea giftati. Tu ima sad malo šenenigansa oko itemizacije ali ugl loot guilda je imba od pocetka.
Što se tiče endgamea tu je sada uvijek osobni odabir što tko želi postići.
Ima 3 dungeona, sa 4 razine, arena sa 5 razina gdje je 5 razina infinite spawn dok ne crknes za leaderboard rankings i monolithe kojih ima 10 ali svaki od njih ima empowered verziju tako da ih ima 20 i mogu se juiceati sa corruptionom koji podize loot i težinu.
Monolithi su mreža random echo-a (mape iz poe) koji se progresaju u koju god se stranu želi i završavanjem se skuplja stability. Kad se skupi dovoljno stabilitya otključavaju se story echo. Treći story echo je veliki boss koji ima svoj loot table. Tako da je moguće target farmati iteme. Što je već corruption to se otključava više itema.
Ja sam level 86 i trenutno radim empowered bazni koji je level 100 i corruption level 100 i jebu kevu. A level 100 je tek early endgame..
Što reći? Koju posluku porati?
Last epoch je dobar, treba jos raditi na njemu dosta, ali za sad je dosta dobar.