LAST EPOCH

Last Epoch combines time travel, exciting dungeon crawling, engrossing character customization and endless replayability to create an Online Action RPG for veterans and newcomers alike. Travel through the world of Eterra’s past and face dark empires, wrathful gods and untouched wilds – to find a way to save time itself from The Void.

Loot and Gear

Hunt for exciting randomized loot and rare unique, set, and legendary items to help shape your character and overcome epic challenges. You can shatter magic items to obtain shards of their power to enhance other items. Last Epoch has a very deep loot system with interesting gear that will keep you wanting to hunt throughout Eterra and its timelines

Online Multiplayer and Offline Singleplayer

Team up with other players to take on swarms of enemies and fierce bosses, connect with them to trade epic loot, or challenge them in glorious combat! Go offline and travel the various times of Eterra alone with only your strength to rely on. Either way, Last Epoch is doing online play right with server-side hosting to dissuade cheating and exploits, bring ladders, and competitive play.

Explore Distant Lands and Times in The World of Eterra

Lost to The Void long ago, your Era had ceded to its destruction. But now, you have found a way to save your world from its dark fate. Become the traveler and traverse through the different climatic moments in Eterra’s history. Fight the oppression of the Undead Empire, stand your ground against the Gods and their war, be witness to the untouched beauty of the world ignorant of humanity, and most importantly, discover the secret of The Void and the true nature of fate.

Endless Playability

Dive into a sea of unending content with our variety of end-game focused systems. Once you complete the main campaign the game still offers you untold hours worth of engaging gameplay. Hunt for rare legendary gear in boss runs and randomized dungeons, complete new questlines in alternate timeline versions of your favorite zones, experiment with new builds with our expansive skill tree system where every skill can be upgraded in vastly different ways.  Engage with the community in leaderboards and player vs player combat to show your skill and grow your pile of skulls!

https://www.youtube.com/watch?v=r8Bfpj46LTU

To je onaj Diablo klon o kojem je nedavno vijest pisana?
Grafika je tako dobra da ako će ovo tražiti više od 1 gige rama, ja si glavu režem.

Možda bude dobro.

10 dana kasnije

Malo sam isprobao alphu. Ima potencijala igra!

2 godine kasnije
4 godine kasnije
mjesec kasnije

Kaiserus ne isplati mi se dok ne budem imao radnu sobu. Onda cu se stvarno joinat i rokamo malo ovakve igre i druzimo se.

Danas krecem sa gletanjem po kuci i nadam se da je kraj kisi da dovrsim sve to skupa

Kaiserus nije mi toliko napeta da potrosim 40€ jer sam u nekom cudnom periodu ne igranja igara

4 dana kasnije

Btw kak je zapravo mp koncipiran?

Točnije ako prođem story jel end game koncipiran za mp ili i dalje mogu solo offline igrati?

fensisuperstar ok thx…probao sam na pola sata onu melee klasu nešto kao paladina i necromancerku…

Prvi utisci jako jako dobro…čak i bolje od d4…

Dobro ajde story mi je malo cringe…ali combat, skillovi…grafa…zvuk…jako jako dobro.

I vrh mi je što mogu offline uživati…što je danas rijetkos u ovakvim igrama..

Napakon sam pc upalio nakon dugooo vremena.

EDIT: i da zaboravio sam pohvaliti skilltree..dakle ovo izgleda jebeno…i mislim da ima jebeno puno mogucnosti za xy buildove.

Više-manje i moje razmišljanje. Gameplay genijalan, priča i setting za sada dosta meh (no nije da mi je to nešto specijalno prevažno za taj žanr), tehnički i produkcijski vrlo dobro. Uglavnom, vrlo dobar buy, igrat će se.

Deadwalker Je baš je nešto između diabla i poe igara…tj baš je ono što je falilo na tržištu.

Kako kažeš story je lila ali fakat nije toliko ni bitan kod ovakve igre.

Ja sam bio sretan kad sam vidio prve dvije zone u igri koje su me grafički više oduševile od cijele d4 mape.

Nadam se da ce se taj užitak nastaviti 🙂

Deadwalker priča je sranje ali bitno je klanje.

Generalno je bitno zavrsiti story i birat jedan od guildova u actu 9. Sad ne znam kako je to offline sređeno ali online ima 2 guilda, jedan daje increased loot i bonuse na dropove a drugi daje trading.

Osobno smatram da je trade bolji pick, barem za mene. Ono sto je bitno je to da je trade guilda ultra jaka early game ali poslije levela 4-5 prakticki useless do ranka 9 i 10. A farmat ima boga i oca.

Isto tako vrlo vazno znat da gear kupljen na tradeu dostupan samo dok ste u trading guildi.

U loot guildi je recimo sav gear untradeable (znaci ne mozes ga kasnije prodati) ali ga mozea giftati. Tu ima sad malo šenenigansa oko itemizacije ali ugl loot guilda je imba od pocetka.

Što se tiče endgamea tu je sada uvijek osobni odabir što tko želi postići.

Ima 3 dungeona, sa 4 razine, arena sa 5 razina gdje je 5 razina infinite spawn dok ne crknes za leaderboard rankings i monolithe kojih ima 10 ali svaki od njih ima empowered verziju tako da ih ima 20 i mogu se juiceati sa corruptionom koji podize loot i težinu.

Monolithi su mreža random echo-a (mape iz poe) koji se progresaju u koju god se stranu želi i završavanjem se skuplja stability. Kad se skupi dovoljno stabilitya otključavaju se story echo. Treći story echo je veliki boss koji ima svoj loot table. Tako da je moguće target farmati iteme. Što je već corruption to se otključava više itema.

Ja sam level 86 i trenutno radim empowered bazni koji je level 100 i corruption level 100 i jebu kevu. A level 100 je tek early endgame..

Što reći? Koju posluku porati?

Last epoch je dobar, treba jos raditi na njemu dosta, ali za sad je dosta dobar.

godina kasnije

Između klanja demona i neprijatelja Donal_D_Trumpa (uskoro level 90 Bleed Ranger koji ubija poput Tarifa), čekajući @Kaiserus a da se probudi da nastavimo klanje u Path of Exileu, skinuo sam prije spavanja Last Epoch da probam novi update koji je trenutno barem među streamerima najpopularnija igra. @Tzereen ne znam ako si igrao ali ovo bi se sviđalo tebi. Ja startao sa Sentinelom pa ću malo udarati ujutro. Dodali su WASD kao opciju.