Kikiller Slično je bilo i kod mene. Prekrasan je Špiro, i dobar, i sve 5, al puno mi je bilo 3 komada odjednom. Trebao sam ih rasporedit na dvije godine. Ovak mi ga je bilo muka na kraju.
someone Ja sam izrokao sva 3 dijela ali bogami na trecem je bilo laganog umora. Hvala bogu pa u trecem dijelu nije potrebno 100% za platinu tako da sam to brzo rijesio. Drugi dio mi je najbolji, prvi iza njega pa treci. Isti poredak kao i kod Crash Bandicoota.
Zero Za sve željne dječjih igara na PC-u, Spyro potpaljena trilogija stiže i na ovu platformu (Steam) 3. srpnja. Evo i zahtjeva:MINIMUM:Requires a 64-bit processor and operating systemOS: Windows 7Processor: Intel Core i3-2100 | AMD FX-6300Memory: 4 GB RAMGraphics: NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB) | AMD Radeon HD 7850 (2 GB)DirectX: Version 9.0Storage: 40 GB available spaceSound Card: DirectX CompatibleRECOMMENDED:Requires a 64-bit processor and operating systemOS: Windows 7Processor: Intel Core i5-2500K | AMD FX-8350Memory: 8 GB RAMGraphics: NVIDIA GeForce GTX 960 (2 GB) | AMD Radeon RX 480DirectX: Version 9.0Storage: 40 GB available spaceSound Card: DirectX Compatible