Panacea Sve je više leakova, i jedan od najnovijih kaže da bi remaster mogao biti najavljen čak danas.Trebao bi biti timed exclusive za PS4, a kasnije bi došao na PC i X1, slično kao i Crash Remastered trilogija.Spominje se 21. rujna kao datum izlaska, a navodno su leakani i neki screenovi kao i box art:
yakuza_stinger Upshttp://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/6478-iscurile-informacije-za-spyro-the-dragon-reignited-trilogy-koji-ce-izgledati-prekrasno
kabegami Ne mogu opisati što osjećam u ovom trenutku. Spyro je moje djetinjstvo. Koliko sam samo sati na njemu ulupao, čak sam prije godinu dana odigrao cijelu trilogiju na emulatoru. Nezaboravno iskustvo. Ovo je skoro u rangu najave Okami II ili nove Matsunove AAA igre. Naprosto prštim od sreće.
Miro Koliko god da mi je Crush dobar toliko mi je ovo bolje, uvik san više volija Spyru.Ovo je postala najočekivanija igra do kraja godine.
jeedah Meni nisu cak ni nije rijec o nostalgiji. Pred par godina 100% sve tri igre jednako uzivao u njima kao i prije cak su mi i draze od Crasha.Samo da ne diraju soundtrack.https://www.youtube.com/watch?v=JSDOCaUhDHA
Icek Dafak je Toys for Bob lol?Ekipa koja je osmislila Skylanderse, ponudila ih Nintendo, bila odbijena, ponudili Activisionu koji je napravio jedan od najprodavanijih serijala u UK na PS3.
Tuhy Igral sam samo jednog, al sjećam se da mi je ko klincu bila uživancija i da sam obožaval tog zmajićaMožda jednom nabavim, nije da me pere hype.U svakom slučaju dobrodošao remaster, kao i Crash.
Icek Meni će ovo sjesti kao budali šamar. Na PS1 ga nisam igrao pa ću nadoknaditi propušteno. Plus gameplay je isti kao i Skylandersi dakle odgovarati će mi i uživati ću. Win win za mene. Uzima se day one uz ogromni hype.
emilijo WOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOvo ću sigurno preordati, pogotovo jer će cijena biti 270 kuna kod nas.Lijepo da Toys for Bob radi na kolekciji tako da Vicarious Visions može raditi na Crash Team Racingu.
Zero ...gdje mu je penis?♪ Ajd Špiro idi s mirom u cure ne diro ♪Inače, odigrao prvi i čini mi se drugi dio. Treći nisam mogao jer je na PS1 piratski CD bio blokiran zbog neke drljave zaštite lol. Baš i nisam zagrijan za remake u odnosu na Crasha.
Panacea Press releaseBut wait, that’s not all! In celebration of Spyro’s 20th anniversary, we’re bringing the heat to fans before his official return in September. As a throwback to the original Spyro unveil, starting today Crash Bandicoot N. Sane Trilogy players onPlayStation 4 in North America can enter the iconic code (↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → square) using their controllers in the Crash Bandicoot 3: Warped title screen to watch the Spyro Reignited Trilogy trailerAnd if all of that isn’t enough, we have two more exciting tidbits to share with you! In an homage to fans, Tom Kenny the original voice actor in Spyro 2: Ripto's Rage!, and Spyro: Year of the Dragon, has returned as the voice of Spyro in the trilogy Spyro Reignited Trilogy. Not only that, but the collection also delivers a wicked remaster of Stewart Copeland’s original soundtrack from the first three games.Bilo bi lijepo kad bi više igara dobivalo ovakav remaster tretman. Nek Activision kupi Raymana
ikral Trojka je meni bila i ostala jedna od najboljih arkada ikada, uz prvi Ape Escape. Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
emilijo Trojka je meni bila i ostala jedna od najboljih arkada ikada, uz prvi Ape Escape. Poslano sa mog E2003 koristeći TapatalkUh, kad bi bar najavili remaster prvog Ape Escapea na ovogodišnjem PSX-u.