Ekipa sa kožnim sjedištima, koje proizvođače/preparate preporučujete za laštenje i održavanje kože?

Ja sam unatrag par godina uzimao Sonaxove kreme i mlijeka sa pčelinjim voskom za kožu iz jedne lokalne radnje, ali zadnjih par sedmica ne uvoze više Sonaxove proizvode, već su promijenili proizvođača.

Ne da mi se experimentisat, jedino za Sonax znam da su mi kvalitetom odgovarali, a za ostale proizvode i proizvođače tog tipa sam površno upućen.

Raziel Ekipa, uprljao sam spermom zadnje sjedište auta, šta da radim, kako da to skinem?

Popravio sam ti post, bilo je grešaka.

Nemam kožna sjedala jer ih ne volim, ali koristim te top preparate za njegu auta pa ako linkaš neki web kod sebe mogu ti pogledati što bi bilo dobro, ne znam čega ima na tržištu BiH od tih brendova. Tu najčešće koristim Meguiars, znam da oni imaju 3 u 1 sredstvo za čišćenje, regeneraciju i zaštitu kožnog tapecirunga. Njihovi proizvodi me nisu nikad razočarali.

buz

Pretpostavljam da misliš na ovaj losion

Nisam ga nikad koristio, ali cjenovno mi izgleda prihvatljivo kao i Sonaxov losion. Ima ga i kod nas za naručiti, tako da ću ti vjerovati na riječ, i isprobati. Neću ni tražiti ništa dalje.

Raziel Ako ti preparat ostavi rupu u sjedalu, don't @ me.

Ako mi preparat ostavi rupu na sjedistu, platit cu Fensija da ti ukrade felge na Mazdi.

Zonda danas izvukla kraći kraj protiv Fieste u ZG-u. Očekivano.

Netko slupao Paganija u Zagrebu. Skoro na istom mjestu je i meni tip izašao iz dvorišta pa smo se lagano slupali. Pagani prošao puno gore.

Baš sam vidio sliku, to kao da je moja bolja polovica vozila. 🤣

Izašla je snimka, asfalt nam je za kurac, malo je stisnuo gas i odnijelo ga je u drugu traku. Nije imao sreće što je baš Fiesta tad prolazila, da nije ne bi se slupao.

Meni hoće po Zagrebu nositi zadnji kraj bez velikog truda, a ja imam samo 132 konja tako da nije čudno što ga je odnijelo na Fiestu.

Pogon sa zadnjom vučom treba izbaciti iz upotrebe.

Jednostavno rješenje za prevenciju ovakvih nesreća.

yakuza_stinger

Da, pad pritiska ulja u motoru, i znak za kontrolu pritiska u gumama Ha-Ha-Ha

Vozi brat bez ulja ispuhanih guma, boli ga čunica.

Neki Krobijev rođo, garant.

buz Realno da se nije glupirao nebi ga zanjelo. Nisu ZG ceste za divljanje, imam i ja 200ks koje koristim kad izadem van grada na obilaznicu, itd… di ces se po zgu glupirati.

Van toga smijesno mi je kak se sam auto razletio od tog blagog udarca, 15m€ auto.

16 dana kasnije

weky Ford je napravljen samo da Opel ne bude najgori.

Doć ću vam ja sa svojim Focusom 1gen 1.6 75KW pa ćete vidjet

Problem kod Fordova u Evropi je razlika kvalitete izrade između originalnih koje se prave u Americi, i ove C kategorije koje se prave u Evropi.

Imao sam priliku mnoštvo puta voziti američke Fordove, i oduševio sam se kvalitetom vozila.