Zamaram se dok auto ne bude stariji od 10 godina i pun ogrebotina, onda mi je svejedno. Sad dok mi auto ima 3 mjeseca gledam ga svaki dan i popizdit ću kad nađem prvu ogrebotinu. 🤣

U šoping centru parkiram što dalje od svih pa radije prošetam dvije minute više, na poslu pazim da parkiram van dohvata vrata auta do mene i tako dalje.

Ali ako nisu ogrebotine do metala, to se može riješiti za nevelik novac poliranjem u specijaliziranim praonama jer kod tih sitnih ogrebotina se često radi o oštećenju samo tog gornjeg bezbojnog sloja laka.
Naravno, poliranje skida mali sloj tog laka, tako da se ne može raditi neograničen broj puta.
Kad ti dopizdi odvedeš ga na poliranje, prije toga popraviš malo jače ogrebotine originalnim touch up lakom koji kupiš u servisu. I to kaj si popravio se ispolira usput i bit će auto k'o nov, a nije ti neki veliki trošak.

Nema smisla zamarati se... Meni ja auto u garazi pa je svejedno pun ogrebotina jer odes s njim u ducan, shopping centar itd. i neizbjezno je da ce te netko potegnuti. Dok je nov zivcria, poslije ti tako svejedno :/

Kupiš VW i svejedno ti je od prvog dana.

Giphy - Think About It Reaction GIF by Identity

Brijac kupio sam praktički novi auto prije 10-ak dana i rekao sam ženi da će odmah drugi dan ujutro bit ogrebotina na vratima. I stvarno je bila. U ZG na parkiralištima stvarno nemaju obzira, a nemaš previše izbora ako živiš u zgradi.

Jao, ako je uzeo nešto iz VW koncerna, brišite mi acc!

Ne treba se zamarati stvarima na koje nemaš utjecaj.
Prije par mjeseci mi je netko na paralelnom parkingu zapel za retrovizor i nakon toga oderal cijeli panel iznad zadnjeg kotača.
Kužio bih da se dogodilo jedno ILI drugo, jer kod udarca u retrovizor bi se valjda odmaknuo od auta, a ne nastavio dalje u istom pravcu, ali eto.

weky na kraju sam uzeo ono što si prvo preporučio. Bila je dobra prilika, praktički je nov i zasad sam baš zadovoljan

yakuza_stinger Ja sam pre awkward po tom pitanju. Jednom me murjak zaustavio i pozvao da sjednem u auto i pitao kaj ćemo, ja sam rekao: "Ne znam". 😅 Htio je neku pinku, kasnije sam shvatio, ali tad sam studirao i išao sam s maminim autom na faks i to samo jer je bila na službenom putu pa je auto bio slobodan. Mislim da nisam imao 7 i pol kuna u novčaniku. 😁

buz
      Za opruge ti nece nis reci jer nece ni primjetit. Al u zadnje vrijeme bas kenjaju, meni su na cliu srali da nesmiju biti led lampe za osvjetljenje tablica lol

buz
        Buz, ovo zvuci toliko cudno da bi ja rekao kako si ti dobro prosao. Valjda...

buz
        Možda je želio nešto drugo 😅

Lagani pistol to pistol action.

Da me dirao po koljenu lako bi se dogovorili i shvatio bi kaj hoće. ♥️ Ovako nije htio da se vidi kako prima mito jer je to bilo u naseljenom kraju kuća. 😄 Na kraju mi je pisao pojas i nisam nikad platio kaznu. 😁 Ali kažem, bio sam siromašni student, da sam i htio nisam mu mogao ništa osim tijela dati tako da ne znam kako bi ovog na tehničkom podmitio.

buz staneš se lijepo, bez nadrkane face i laganim tonom "Ima li kakav brzinski način da riješimo ovu situaciju?"

Mojoj ženi lik tražio da otvori novčanik pred njim jer je rekla da nema ništa para 😆

yakuza_stinger Dobra ideja, ja sam mislio početi plakati i upišati se u gaće da pomisli da sam skroz lud i da me pusti da ne bi imao problema. 😅