Laf Nisam ga kudio, mislio sam da je jasno da smatram da je dobar all-rounder, ali nije moj đir i ni po čemu mi ne iskače niti me privlači. Još izgleda kao kutija za cipele već generacijama. Tu pričam posve subjektivno, bez ikakve želje da budem objektivan.
A i mislio sam na normalne modele koje vozi prosječni vozač, ne GTI i R i takve stvari. Nije usporedivo. A vozio sam dosta tog u 15 godina vozačkog staža. Od kompakata mi pada na pamet sad Megane, Auris, Focus, Astra, Mazda 3, A-klasa. Vozio sam čak i Golf cabrio, mislim da šesticu, ali nisam više siguran. 😆 Brat mi je radio u rent-a-caru tako da je svašta doma vozio pa sam probao dovoljno različitih stvari i uvijek se vraćam jedinoj istinskoj ljubavi. Nije me do sad iznevjerila.
Nije ni Mazda bezgrešna, da se razumijemo. Dosta su tvrdoglavi i stvar je u tome da će ti se auti svidjeti ovisno o tome prihvaćaš li njihovu filozofiju ili ne. Npr. novi modeli nemaju touchscreen. Logika Mazde je da je to opasno. I je opasno, ali mogli su stavit da se može koristit samo dok stojiš. Ali oni su tako odlučili i to je to i sad je pitanje tog slaganja s njima. Ja ne koristim touchscreen u vožnji, radije koristim tipke ako ih ima i ja onda mogu to prihvatiti. Ako netko baš želi touchscreen, odbili su ga zbog tvrdoglavosti jer nisu ponudili alternativnu opciju.