meni je auto više za posao, nego ovako za vozikanje… da slažem se od točke a do točke b. No i ta vožnja ne može biti - patnja… ne tako davno sam navečer palio za trogir, pa ujutro do splita i natrag za zg. pa za 1 tjedan ujutro zadar odradio 30 min i natrag palio. mazda je odradila posao bez problema… ali, buka unutra na 130-150 km/h, udobnost na tako daleko i da je češće nije baš nešto je'l. A vozio sam se i u 80+ k € mečki ko suvozač, to klizi, kompić ima superb. Ja nisam udala ni nerealan da pucam na to.
Nikakav suv mi ne treba niti tenk. Da je prednost da ima mjesta - je… onaj tipo karavan npr. ako je u cijeni, zakaj ne… jer mi se neda žicati svako malo nekog da mi preveze neki k.
nisam div, ni 180 cm, a i kila fali, ja stanem bez beda i u swift.
Ali gledam ipak nešto za narednih 5+ godina najmanje. Da, živim sam, nemam ženu ni djecu na sreću/žalost.
"Gledaj da ima automatsku klimu, to je to. Većinom svaki od 2012. nadalje ima ukoliko je kupac odabrao taj paket." - jajoj, iznenadio sam se koliko auta to nema, pa čak ni unazad 5 g…
da "pare nisu problem" kupio bih bez razmišljanja octaviu i sl.
na kraju, danas su svi toliko povezani u grupacije koriste dijele tuđe itd… ko ovaj jedan kaže samo mečka bajo moj, a unutra motor od renaulta… a kune se da ništa od njih ne bi uzeo.
a iskustva sa (financijskim) leasingom