Kupili smo auto. Strah me reći koji…
Na kraju ipak nije mali, novi SUV, već 3 godine stari kompakt.
Iskreno mi je drago, jer bih ja za sad izbjegavao SUV, dok još nisam toliko star da mi baš treba povišeni auto. Draga je inicijalno htjela SUV, ali sad je i njoj drago da nije.
Uglavnom, bilo je skoro pa odlučeno da će biti Nissan Juke. Taj nam se pokazao kao najbolji izbor za 24 hiljade eura od svih novih malih SUV-ova koje smo probali (a probali smo ih na kraju skoro 10).
Ali, budžet se iznenada smanjio za 5 hiljada, pa smo uzeli rabljeni Peugeot 308. Nemam još puno slika, stavim kasnije.
Za sad smo baš izuzetno zadovoljni. Nevjerojatno koliko je to unutra ljepše, dinamičnije, prilagođeno vozaču, modernije, od recimo VW-a. Baš je gušt voziti ga. I vidi se da je to klasu veći auto od malih SUV-ova. Ponajviše čak po širini, ali i svim ostalim gabaritima. Čak je i gepek sa 412l veći od, recimo, Kamiqa koji je baš kockast. Kamiq je inače bio drugi izbor nakon Jukea.
Još je u onoj prekrasnoj smaragd zelenoj boji. A ovaj mali volan kakav oni imaju mi baš paše. Da bar svi drugi koriste takav volan.