Ja sam nesto skromniji i skroz bi se zadovoljio s jednim starijim Clio Sportom
Automobili
Ja bi ovo. Ako ništa barem rentat za jedan mjesec road tripa po Europi. Provansa, Andaluzija, Portugal, Azurna obala, Alpe, spustit se niz Italiju i zaključiti na Siciliji. Bez ikakve elektronike, kako u autu tako i van auta, idealno u coupe verziji jednog svibnja. Nadam se da ću si jednom priuštiti
[deleted]
Fenix najam na mjesec dana s tom planiranom kilometrazom bi te kostao toliko da mozes kupit neki auto
Deadwalker Nemam ništa protiv takve tehnologije (dapače), no imam dojam da se ovo od strane birokracije puno vise gura nego li bi se na tržištu inače samo od sebe razvilo. EV-ovi zapravo nisu jedino eko rješenje i pomalo mi je glupo da su birokrati odredili gdje treba ići cijela industrija.
U sustini se slazem, no s druge strane ne vidim drugi nacin da se pogura ta promjena bez da se prisiljava. Naravno, ima tu puno aspekata poput onih tko su ustvari najveci zagadivaci, korporativni lobiji i slicno, no onaj prvi COVID lockdown je bas na ljudski nacin pokazao koliko i promet ima jako velik utjecaj.
Mene zanimaju troškovi održavanja električnih vozila na duže staze.
Šta kad poslije određene kilometraže baterije oslabe i degradiraju? Kada više ne bude na 100% kapaciteta, nego na 60 i slično?
Čitao sam negdje da zamjena baterija košta skuplje nego neko vozilo iz fabrike.
elder8472 Ma briga me za praktičnost, sviđa mi se sve drugo, čak mi je i auto lijep, sviđa mi se taj all in rally stil. Kad bi to uzeo, bio bi mi daily za posao i uživanje vikendom tako da bi mi za te potrebe bio dovoljno praktičan. Obiteljski bi ostavio ženi da vozi i uzeo full kasko.
A gepek je sigurno premija naspram mog trenutnog 130 litarskog. Usudio bi se reći da imam najmanjeg na čitavom forumu.
- Uređivano
stitrek Za moju generaciju ne tvornički, ima nekih aftermarket Frankenštajna, ali to je neka kućna radinost, nisu predviđeni za to.
Ali zato postoji RF model s tvrdim uvlačnim krovom, ali on nije onda kabrio, već više targa stil. Zato sam ja išao na meki krov. Bilo mi je jeftinije, a i lakše što je na Miati uvijek bitno jer je slaba.
- Uređivano
Da, novi modeli imaju taj automatski hard top pa sam mislio da su nesto skemijali za stariju Miatu kao i za S2000. Rijec "slaba" ne postoji za japanske zvrkove, oko 130KS na takvom autu jos sa zadnjom vucom je odlicno analogno iskustvo a uzmi u obzir da su stariji modeli bili nepoderivi.
stitrek Ja imam taj motor. Iskreno, volio bi da je jača, ali za to što ti treba i ovo je objektivno dosta. Nisko si jako dolje, sve je otvoreno tako da imaš uvijek osjećaj da ideš 50 km/h više nego što ideš. Motor se vrlo rado vrti do solidnih 7500 okretaja, auto se ponaša se kao da je na tračnicama, mjenjač je kratak, precizan i taman mehaničkog osjećaja koliko treba. Iz kabine vidiš cijelu dugačku haubu, baš je poseban doživljaj vozit taj auto.