Loki Jel te zanimaju neotvorene ili? Imali su nećaci nešto duplih pa mogu pogledati.

U Konzum rijetko idem i dobio na blagajni tri paketića sa sličicama, otvorim ono prvi paketić i ispade mi Argentina, (karte ne lažu, hehe!) i još k tome Lo Celso kojeg ni na prvenstvu, budu garant prvaci 😂.

7 mjeseci kasnije

Prika Ma ne znam jel ću skupljat. Nikad do kraja ne završim.

buz ako budes tu sam…ja hocu…dapace…oduaevljen sam

19 dana kasnije

buz je li skupljas?

Ja sam na 2/3 albuma…

Prika Žena mi po ZG traži već dva dana album i sličice, bolesnici su sve pokupovali.

Imaš grb Dinamo, jesi ga lijepo zalijepio? Ha-Ha-Ha

buz ja danas uzeo jos jedan album i novih 20 paketica…

Ove tvoje lijepim po mraku kad me nitko ne vidi…

Da…stvarno dosta ljudi skuplja…

Hajduka ful malo ima…a cini mi se i dinama…ostalo se brzo skupi…ocito su dobru info imali gdje su najveci luđaci…nema sanse nekad u 10 paketica hajdukovca dobiti

Ja sam sve skoro popunio ostao mi još Hajduk to ću na proljeće ako osvoje titulu 😊

buz jesam po mraku…imam ti tih tvojih pedera koliko hoces…ti skupljaj moje pa se cujemo…

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Pa sta je ovo nema slicica i albuma nigdi za kupit, prika pokupova sve po Splitu -.-

escoban prika pokupova sve po Splitu -.-

Halo, kako možeš to reći o @Prika ?! Riješio je on i Dugopolje i Solin, a Kaštelu će pred vikend.

escoban i bolje ti je da ih nisi nasao….

Od gada se ne moze skupljat album…svako druga ovi njihovi pederi…

Heat A bijele gaće su u pitanju. Mislit će ljudi da navija za Osijek.

Heat cuvam ih za rostilj kad bude trebalo zapaliti