Uriel, za prijatelje Jura.Lako moguce i to sto kazes...
Upoznajmo Fensija pomoću slika opet
Kul ime. Bitno da nije Ariel
Sve je dobro dok ime ne završava na ian/ijan. Žena ti je pametno zabranila ta dva imena što si naveo. Florian, Marian, Darian, Kombain i sl. Lame do Boga.
Salu na stranu, koliko puta sam cula da zovu kolegu arijel, urel, rijel, ael.... za ne vjerovat. The struggle is real. I mene u 85% posto slucajeva pitaju koje mi je pravo ime jer pretpostavljaju da sam im dala nadimak. Kad se sjetim da su mi tiskali na name tagu sve u caps i sakrila se kvacica, pa su mislili da sam neka talijanka turkinja, dan danas me neki kolege zajebavaju i deru se Masa kad me vide.
S druge strane djeca mi se ful vesele kad im kazem svoje ime pa me pitaju di mi je medo i upustimo se u vrlo produktivan razgovor.
Sin ce ti se barem zabavit objasnjavajuci svoje ime
Bar ti se netko veseli
Muškoj djeci treba davati neka snažna zvučna imena, a ne da čovjek kad udje u tridesetu ima ime za diznijev crtić. Pogotovo se čudim kad ljudi još uvijek djeci daju imena poput Josip, Pero, Mio i šta ti ja znam. Moj frend u osnovnoj se zvao Perica, krute. Ja sam ga zvao Božana.
Kad su ti roditelji rekli da nešto nije uredu s tobom?
maverick
Ocito je problem u tebi.
Inace najgore ime koje sam do sad vidio bilo je Svemirko. Bi je lik na najslabijoj karici ili tako nekom kvizu.
trebate pozuriti sa svojim slikama jer kad onaj jaki, celavi lik s bradom sa reboota dodje ovdje bit ce samo njegove slike u topicu. upoznavat cemo samo njega... i to svakih par dana nanovo.Citam ovu raspravu o imenu i slucajno stisnem prvu stranu topica.Krenem citat i naletim na garrusov post gore,umro sam..
nema on ba šta ovdje radit. Ovo je moj teritoriji
AJMO LJUDI PUCAJTE SELFIJE
Šta moram kitu slikati opet
Inace najgore ime koje sam do sad vidio bilo je Svemirko.Nije to ništa naspram: Zvizdodrag, Ljubimko, Vazmenko, Vazmoslav, Pavlenko, Hrabroslav.
Ovoga se sjecam ovako na pamet, a bilo je toga jos brdo.
LOL, sad ja umirem...trebate pozuriti sa svojim slikama jer kad onaj jaki, celavi lik s bradom sa reboota dodje ovdje bit ce samo njegove slike u topicu. upoznavat cemo samo njega... i to svakih par dana nanovo.Citam ovu raspravu o imenu i slucajno stisnem prvu stranu topica.Krenem citat i naletim na garrusov post gore,umro sam..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ova je već počela slaviti. Bitno da je biser tu.
FensiSuperstar bacaj slike! Upoznajmo fensija pomoću genitalija!
Ma da, bas cu ga nosit kad....moze bit opasnost da ga pogubim.
jesi ti od phat phillie-a mali?
jesi ti od phat phillie-a mali?Baš lici na debelog u faci
Emilijev naćin za reći:"Sori Ox ono prije je bila samo loša šala.Nemoj fensi molim te. Jednom je bilo dosta.Super izgledas! Trebalo bi prebaciti sliku u temu SEXY CHICAS.
Ajmo ljudi slike prije 2018te, slikano jučer dok sam još bila u reprezentativnom stanju. God bless the jack. Ajmo dalje.
Oprostiš mi? ".

Lol please. to su samo njegove debilne provokacije.
Kontao sam predložit da temu smiju komentirati samo oni koji su barem jednu svoju sliku postavili, i to recentnu. Tako da to bude ona - imaš neki prohtjev? Daj nešto za uzvrat prvo. Kao quest u RPG-u.
Lol please. to su samo njegove debilne provokacije.Možda nisi skužio da sam bio sarkastičan.

EmilijoPredlažem ti da ga staviš na Ignore.
:,(
Ja znam da ja budem.
Ako mi pošalje PSN rekvest,ja ću ga odbiti.
Blokirati.
Ako ga svi ignoriramo,sam će otići kad tad.
Biti ignoriran od baš svakog je puno gore od permabana za ljude koji traže preveliku pažnju.
Edit:
Stavio Emilija na Ignore.
Natrag na temu.
Vratite se na temu.
IndalecioA ne vidis je ovako iz teme?
jel to samo meni or what ?
nisam znao di uploadat sliku jer nisam to radio sto godina (na drugom forumu samo link bubnem pa mi linka sliku) pa sam na googlu. Ako ti nece otvoriti google images pretpostavljam privacy problems? Vidim da su drugi lajkali pa su valjda vidli
ne vidim ni sa chromeom. :-/ dunno ja nekom bubnem sliku na discord pa kad se uploada samo ju sprzim ovdje
danas sam se sredio ošišao uredio bradu pa budem pukno sad sliku. Back in the game
Mali će ti biti zgodan. Ima dobre gene
Vidi se sad.
Ni ja ne vidim sliku na prethodnoj stranici.
(Samo što kod mene nema ove crtice, već ničega, nula, kao da si pritisnuo Enter tipku za novi red.)
protip za sve članove: uploadajte samo na Imgur, pa puknite link
Before:
Prva je Robinson Crusoe!
Haha...jeli ti prirodna boja te brade ili bojas?
Ne bi ti ja s tim imo posla nema sanse da svaki dan trebam po ure za centrirat bradu.
Obrij se pa baci sliku e sto bi bilo lajkova hehe
Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk
Postavio sam mu pitanje u temi clan godine:
CEga bi se, da mora, riješio radije zauvijek: brade ili pca hehe. Nikako doci do odgovora.
CEkamo da se skompletiraju pitanja, nije fer da sad odgovor.