maverick Kul ime. Bitno da nije Ariel 😂Sve je dobro dok ime ne završava na ian/ijan. Žena ti je pametno zabranila ta dva imena što si naveo. Florian, Marian, Darian, Kombain i sl. Lame do Boga.
veigue Ja na prvu pročitao Urien. :Taj lik ima veze sa Illuminatima, pa možda bolje da ne.Nego, to ja zovem odgojem. Od malih nogu na 3DS i Nintendo učiti.
oxi Salu na stranu, koliko puta sam cula da zovu kolegu arijel, urel, rijel, ael.... za ne vjerovat. The struggle is real. I mene u 85% posto slucajeva pitaju koje mi je pravo ime jer pretpostavljaju da sam im dala nadimak. Kad se sjetim da su mi tiskali na name tagu sve u caps i sakrila se kvacica, pa su mislili da sam neka talijanka turkinja, dan danas me neki kolege zajebavaju i deru se Masa kad me vide.S druge strane djeca mi se ful vesele kad im kazem svoje ime pa me pitaju di mi je medo i upustimo se u vrlo produktivan razgovor.Sin ce ti se barem zabavit objasnjavajuci svoje ime
maverick Bar ti se netko veseli 😃Muškoj djeci treba davati neka snažna zvučna imena, a ne da čovjek kad udje u tridesetu ima ime za diznijev crtić. Pogotovo se čudim kad ljudi još uvijek djeci daju imena poput Josip, Pero, Mio i šta ti ja znam. Moj frend u osnovnoj se zvao Perica, krute. Ja sam ga zvao Božana.
Chaky maverick Ocito je problem u tebi.Inace najgore ime koje sam do sad vidio bilo je Svemirko. Bi je lik na najslabijoj karici ili tako nekom kvizu.
danex83 trebate pozuriti sa svojim slikama jer kad onaj jaki, celavi lik s bradom sa reboota dodje ovdje bit ce samo njegove slike u topicu. upoznavat cemo samo njega... i to svakih par dana nanovo.Citam ovu raspravu o imenu i slucajno stisnem prvu stranu topica.Krenem citat i naletim na garrusov post gore,umro sam..
fensisuperstar nema on ba šta ovdje radit. Ovo je moj teritoriji AJMO LJUDI PUCAJTE SELFIJEŠta moram kitu slikati opet
kabegami Inace najgore ime koje sam do sad vidio bilo je Svemirko. Nije to ništa naspram: Zvizdodrag, Ljubimko, Vazmenko, Vazmoslav, Pavlenko, Hrabroslav.Ovoga se sjecam ovako na pamet, a bilo je toga jos brdo.
oxi Nemoj fensi molim te. Jednom je bilo dosta.Ajmo ljudi slike prije 2018te, slikano jučer dok sam još bila u reprezentativnom stanju. God bless the jack. Ajmo dalje.
yovitssa trebate pozuriti sa svojim slikama jer kad onaj jaki, celavi lik s bradom sa reboota dodje ovdje bit ce samo njegove slike u topicu. upoznavat cemo samo njega... i to svakih par dana nanovo.Citam ovu raspravu o imenu i slucajno stisnem prvu stranu topica.Krenem citat i naletim na garrusov post gore,umro sam..LOL, sad ja umirem... Sent from my iPhone using Tapatalk
maverick Ova je već počela slaviti. Bitno da je biser tu. FensiSuperstar bacaj slike! Upoznajmo fensija pomoću genitalija!
fensisuperstar Oxi <3 sretna nova, jebem ti staru. godinu! živla ti meni jos barem do 100! poslije se teško umire!Tako sam ja danas bio na obiteljskom ručku. Majka rekla "sine večeras kuliraj sa jack colom".pa sam naručio 2 gin tonica.Tri ^^
maverick Bitno da je biser tu. Pa šta ti je to oko vrata?! Mislio sam da je to onaj Black Pearl 😃Btw ja već kuliram od popodneva. Bit će napeto ko špaga u djepu.