fensisuperstar Dark_Indigo i jos si trebao izrezbsrit stsvit crvene ledice da pulsiraju i clear coat epoxy. Obavezno okrenut križ i pentagram. :-D
Raziel pravednik Legendarno, imamo novi meme. Dobra ideja. Ajde @Fenix Napravi nam novu reakciju od ove slike, pls.
TITANXIS fensi ima svjetsko defaultno lice te je odlično za šablonu za napravit puno poznatih likova jer ne treba puno obrade. Dovoljna je tek grimasa lica da nalikuje na ove glumce. evo jack nicholson i john goodman verzija.
Kaiserus TITANXIS ona slika di je obrijane glave i plazi jezik fensisuperstar ti odi grindaj warriora u POE 2. Fame is a bitch.
TITANXIS Bez brige, teško je tog opakog lika iskopirat, probal sam ali ne ide, ne liči na nikog, mogu se samo simpa likovi napravit.
fensisuperstar @TITANXIS nemoj ništa sa mansonom. Obrijao glavu ovaj me zove charles odmah kači slike mansona. Zapravo me asocijajacija ikakve sorte s tim bolesnikom vrijeđa. Hvala.
TITANXIS fensisuperstar bez brige i da sam napravio tak nešto poslao bih prije tebi i tražio dopuštenje za objavu.