• Offtopic
  • Upoznajmo Fensija pomoću slika opet

Koju rupu?
Zajebancija, naravno.

Ovo izgleda k'o rupa (između vas i kamere).

FensiSuperstar
Nemam pojma što si stavio jer mi ne pokazuje ništa. Crni ekran. I ovdje doma (Win7/Firefox) i na poslu (Win10/Chrome)
uzeo video i pretvorio ga u onaj forumski format. Ne znam zašto ti se ne vidi. https://i.imgur.com/ymWj28v.mp4

A taj saht ima 3cm

FensiSuperstar ja normalno vidim video.Otvori malo prozor da sexipil izađe van..

lijep si momak. sad trebas to lice začinit sa još više brade.
GROW IT MOTHERFUCKER

Ne slušaj ga, vidiš da ti želi zlo.
Znaš ti koliko hrane ostane na bradi nakon ručka? Moraš paziti kako piješ. Moraš ju prati. Moraš ju farbati. Svrbi u vražju mater.

Ne puštaj bradu, to je danas popularno kod fegeta.

15 dana kasnije

Nisam ja na slici, očito, već umak, ali izgleda kul.

^^Ono kad frend namješta kameru 2 minute da te uslika, a ti polako izgubiš strpljenje.

Žene. Što drugo reći?

Emilijo trenutno plače, mjutovan u korneru svoje sobe dok sabija još jednu nepotrebnu platinu. Smatra ovo izdajom!
živio pc master race i discord master race!

Holy mother of fuck. Bija si na večeri sa Mac DeMarcom?

Ili si ti Mac DeMarco?!

a sad znamo zašto Veigue ne želi pjevati na discordu!
otkrio te detektiv K.

2 ujutro, ne spava ti se, dosadno. Šta radit? Pa slikavat se, naravno. I to sa cvikama.  8)

2 ujutro, ne spava ti se, dosadno. Šta radit? Pa slikavat se, naravno. I to sa cvikama.  8)
How you doin?

imaš mrzovoljnu facu kao Max Payne LUL xD
I might have laughed, if I had remembered how.

How you doin?

imaš mrzovoljnu facu kao Max Payne LUL xD
I might have laughed, if I had remembered how.

How you doin?

K.
Svaka usporedba s Mac DeMarcom mi laska, budući da je lik seksi

ali ipak nisam siguran da li si to mislio u pozitivnom ili negativnom kontekstu.

just sayin
slike u kojima te tagiraju sranjski prijatelji na socijalnim medijima di izgledaš ko pijani gopnik

vs.

slike koje pomno biraš pa postaš na socijalnim medijima da izgledaš kul i misteriozno, možda se i kandidiraš za lokalne izbore