FFA: Food For All
- Uređivano
TITANXIS ma nece je dobit to ti garantiram.
Krafne je zena amo rec ispekla ja sam bio bzvz podrska.
ja sam posipao secer
@Matador ma govorim ti,bolesna je i dolazi Uskrs...pa mi zao da nemamo neki kolac i kontam idem ja...strava...stvarno sto god recem malo sam rekao!
Traume imam,tko ovo radi spomenik mu treba dic!
Prika pa nije ti tak loš ispala za prvi put. koncem je very tough rezat, a nožem nisi toliko precizan jer uvijek fulaš pa ti jedna ploha ispadne tanje od druge, treće itd. Imal sam i ja tih problema ali nabavio sam si rezalicu biskvita i to preporući ženi ak nemate tak nekaj. izgleda ko pilica za drvo i možeš si namjestiti visinu tanke žice sa kojom se reže, super stvar.
- Uređivano
TITANXIS ma moguce da ima,nego mi nije dala da ne slomim...jer je stalno vikala ne udaraj po tome,a ja tresem kremu
Inace ti pravis kolace?
Kapa do poda!
Da mi je netko dosao iza i htio kupiti za 1000kn rekao bi mu malo je to
Edit. Je li ovo pulsiraju poruke na forumu ili me jebe tlak?
Prika u kuhinji sam na domaćem terenu. od 10 g ti ja šljakam deserte i bio sam ono za druge: ma makni ga iz kuhinje, nije to za dečke. sad kad pogledam sve više muškaraca zna nekaj spremat bilo slastica bilo slana jela a i tata mi bio snalažljiv u kuhinji jedino o kolače nije nikad radio pa sam povuko na njega ali dobro je sve znat. nema srama, samo naprijed ak imaš donekle volju a imao si je i svaka čast iako veliš nikad više. neki nebi ni pod razno se išao čoravog posla lovit.
Prika kužim, nije za svakog to sa desertima jer treba živaca, pipljivo je i meni se više neda zezat sa tortama pa po novom ih kupim ili naručim u slastičarni i još dan danas mi puno puta ne uspije nešto a toliko puta sam to već radio. treba imat i onaj najbitniji sastojak već sam naveo a to je volja i ljubav za tim.
Ma taman posla da je samo to, ali već je i ovako loše. Meso, pa da ima miris po tikvici.
- Uređivano
Volim tunu, ponekad je uzmem na ribarnici pa bacim na gradele ili roštilj tavu i bude super. Ali jučer prijatelj donio ujutro ulovljenu divlju tunu i pekli stejkove, ja prvi put probao divlju i bez obzira što smo ih pekli na roštilj tavi, baš je razlika ogromna od uzgojne. Bogovski
Tuna zna bit odlična kak veliš, zavisno kak se pripremi i to je čovječe morska svinjetina, junjetina. Ove kaj kupujemo u ribarnicama je ko zna otkud a kad imaš frenda koji ti garantira da je ulovil i to iz jadrana jer sve to kaj se ulovi na divlje ili uzgoji ode van Hrvatske. Znam da japanci su najveći potrošaći tune pa tam i odlaze sve kaj se uzgoji i ulovi.
Ja san je jebo par sati nakon sto je ulovljena i to je bila fantazija, raspametilo me bilo.
Ali necemo i danas ribu
Nova mesnica novi čevapi ovo san planira dugo ali nikako i evo poklopilo se, kaze lik da je recept stariji od njega a on je blizu 50g.
Moguce da su ovo najbolji cevapi sto sam jeo i sad pogledam sve ovo me izaslo za manje od 150kn jeli smo mi i jos dao mami i tati i ima za veceru. A kao najbolji cevapi u Zadru Stari Most velika porcija je 65kn (bila) plus moguce sad i 10kn za kajmak dodatno a cevape kupuje u velpra i kako da ja odem negdi na veceru....kako
Zato ako idem na veceru 99% jedem pizzu