Torgue Danas: Ručak: Paradajz juha s trgancima Restani krumpir + pečeni file oslića Večera: Tijesto sa sirom Sutra: Ručak: Pileća juha s rezancima Pečeno pile + pečeni krumpir Večera: ?
Miro Fenix Evo upravo spremio sabljarku na žaru, prvi put je jedem i ovo je šou kao da jedes neki steak a ne ribu jako malo ako i to okusa ribe. Šou šou Za veceru cu fritule a sutra pecem dvi tuke/purice na ražnju
Tzereen Danas imamo ribu. Lungić s mozzarellom. Za prilog mrkva s kimom i čips od batata i krumpira s bosiljkom. Dvije šarene salate - zeleno zelje s jabukom i crveno zelje s mrkvom. Napacano ranije... I na tanjuru... I cijeli stol
TexasFlood banx Probaj krumpir baciti pod peku, i 10-15 minuta prije nego što bude gotov staviš gore tog smuđa i bubneš žlicu vrhnja na njega. Topčina.
weky Brijac Pravi li netko svoj curry umak možda da podijeli recept? Zna Miro. Umak je ono što curri s janjeta kad se okreće.
Torgue banx Ne znaš za najvećeg kulinarskog maga Bjelovarsko-bilogorske županije, najuspješnijeg kuhara prve generacije ugostiteljske škole u Bjelovaru?!
TITANXIS Radio je šou i zato sam s guštom gledao tu večeru za 5 tjedan dana. Nije interesantno kad su svi pristojni i uštogljeni i samo kuhaju kao na nekom kraljevskom dvoru. Božek je podizal atmosferu i nije mi uopće išel na živce, možda da sam bio tam kao sukandidat i reagiral kao ostatak škvadre ali bilo je tam dvoličnjaka. Božek je bio iskren od početka do kraja.