Torla Tzereen Torla kasno mi je to. Krepat ću ako ne jedem ništa do pol 9... Ručak sam htio da to bude. Ma sve 5. Onda se vi dogovorite i odite na ručak. Ja ću drugi put uletiti
Miro Malo ribe dobija san dobar deal pa san mora kupiti E onda je danas tribalo ubiti ribu sa malo mesa odlezani tbone ramstek i noga od janjeta U mcdonaldsa cu onda drugi dan🤣🤣🤣🤣
oxi Kad u receptu piše 2 cups. Koliki je taj cup. Jer cup je prilicno sirok pojam. Casica za rakiju je isto cup. Imam i metalni loncic od pola litre i to je isto cup. Imam i cup za muckanje proteina od litre, i to je cup.
TITANXIS yep, cup je zapremnina u koju ide oko 2 dcl tekućine. Englezi bi rekli: one cup of tea please!
oxi Nabijem ih na njihov cup per .45 caliber bullet. Ne kuzite ne govorim o tekucinama, govorim o dry sastojcima.
oxi Ispalo je okej na kraju, brownie cupcakes sa visnjama i baileys liker kremom. Nemam ono za kremu stavljat one posebne vrecice pa sam stavila u vrecicu za duboko i izrezala rupu i deri.
oxi weky *12, 4 smo vec pojeli davno prije nego je islo u frizider. Ne pitam za te cupove nego americke mjerne jedinice.