Čik čik čik pogodi 😁

Fenix Razlika ti je u dodanoj vrijednosti na cijenu mesa. Butik mesnica ti izgleda kao mjesto gdje bi izveo ženu van, a mesnica izgleda kao front-end klaonice.

Osobno nemam povjerenja u čiste mesare, mehaničare, itd. 🙂

Obična mesnica prodaje svježe netretirano meso, odnosno to im je glavni proizvod. Ima naravno i prerađevina i suhog, ali u mesnicu dođeš po meso na kile.

Butik mesnica prodaje komade već pripremljene za pečenje i za razne namjene i jela. Odležani steakovi, marinirano meso, špikano, rolano… Rade to vrhunski i tamo se odlaziš počastiti.

Obje vrste mesnica imaju svoju svrhu.

Kužim. Meni treba najobičniji komad govedine, možda ga u tim fensi mesnicama znaju izrezati (ili već imaju takvog) na frikando ili ružu. Ovi u mesnicama me samo tupo gledaju kad im kažem poziciju

Danas ubijacina

Ramstek 2.2kg pomfri i špinjak sa vrhnjem i 2 vrste sira, bas se razmisljam rucak za dva dana ubiti se od hrane izaslo me ajmo reci oko 160kn, posrane 3 pizze platim neki dan 189kn. A ovo ne zelim niti razmisljati koliko bi me izaslo u restoranu

Fenix

Stavio oko 10 u 14:30 izvadio moglo se i prije ali branje maslina se razvuklo.

Zato je sous v zakon moga san izvaditi prije ili tek za veceru uvik je isto.

Haha kralju!

Miro vrhunski. Vjerojatno ću si ga priuštiti za Božić

Špinat na tavicu dok ne povene i onda ga utopi u vrhnju za kuhanje. Malo začina i vozi.

Torgue

Špinat u tavu na maslinovo ulje dok ne uvene onda ga maknem a na tavu dodam maslaca i kapule pozeljno bi bilo ljutika ali je nisan imao doma i kad se malo prodinsta dodam češnjak. Špinjak malo nasjeckam nožom i dodam u tavu stavim malo vegete soli i papra kad se malo sve spojim dodam vrhnje i ribanac sir danas san jos imao malo Camembert sira pa sam doda i njega kazu zena i dica da je danas bolje nego zadnji put kad je samo ribanac bio.

Špinat na ovaj nacin mi je za sad najbolji prilog koji jedem sa mesom

Fenix

Evo vidim da imaju akciju

https://anovaculinary.com/products/anova-precision-cooker

Ja san isto kupio za BF prije 3,4 godine

Brijac Grubo rečeno, sporo kuhanje vakumiranih namirnica

Papica za dobar fart factory 😆!

Rizi bizi, čevapi (izgledaju ko kobasice za roštilj), kupus salata i veličanstvena cuga (višnjevac)

Znao sam ja da s tobom nesto u određenim temama ne valja…znaci do visnjevca je od 2dl…

Brijac to ti je ova slika iznad gdje je Miro stavio meso u vrećicu. Ima genijalnih recepata. On je u ovom slučaju omekšao/skuhao ramstek, pa ga dovršio na vatri

Evo jedan rucak lica na gradele nesto slicno tuni samo puno jeftinije znaci nema veze da tunom🤣🤣🤣.

Uglavnom spremio dica i zena uzivale ja pojeo 2 komada i zamalo rigoleto jednostavno taj tuna đir mi ne odgovara