- Uređivano
FFA: Food For All
Obična mesnica prodaje svježe netretirano meso, odnosno to im je glavni proizvod. Ima naravno i prerađevina i suhog, ali u mesnicu dođeš po meso na kile.
Butik mesnica prodaje komade već pripremljene za pečenje i za razne namjene i jela. Odležani steakovi, marinirano meso, špikano, rolano… Rade to vrhunski i tamo se odlaziš počastiti.
Obje vrste mesnica imaju svoju svrhu.
Kužim. Meni treba najobičniji komad govedine, možda ga u tim fensi mesnicama znaju izrezati (ili već imaju takvog) na frikando ili ružu. Ovi u mesnicama me samo tupo gledaju kad im kažem poziciju
Probaj Igomat.
Koliko je trajao sous vide?
Haha kralju!
Špinat na tavicu dok ne povene i onda ga utopi u vrhnju za kuhanje. Malo začina i vozi.
- Uređivano
Špinat u tavu na maslinovo ulje dok ne uvene onda ga maknem a na tavu dodam maslaca i kapule pozeljno bi bilo ljutika ali je nisan imao doma i kad se malo prodinsta dodam češnjak. Špinjak malo nasjeckam nožom i dodam u tavu stavim malo vegete soli i papra kad se malo sve spojim dodam vrhnje i ribanac sir danas san jos imao malo Camembert sira pa sam doda i njega kazu zena i dica da je danas bolje nego zadnji put kad je samo ribanac bio.
Špinat na ovaj nacin mi je za sad najbolji prilog koji jedem sa mesom
Evo vidim da imaju akciju
https://anovaculinary.com/products/anova-precision-cooker
Ja san isto kupio za BF prije 3,4 godine
Što je to sous vide može li mi netko objasniti?
- Uređivano
Znao sam ja da s tobom nesto u određenim temama ne valja…znaci do visnjevca je od 2dl…