Meni nema do Big Maca. To je savrsenstvo. Uvijek ih 3 smazem kad idem u Mek (a to je max jednom mjesecno, nije dobro to previse jest). Danas bio u KFC-u, moze se solidno najest za male novce.
FFA: Food For All
CroZac_Drake Kino Tuškanac tamo pored kafića. If you are asking me
CroZac_Drake Kino Tuškanac tamo pored kafića. If you are asking meJe je, tebe... hvala.
Meni je prije Big Mac bio bolji... ne želim reć da je sad lošiji nego valjda samo meni paše manje nego prije... Nisam ga već ni dugo jeo. Kad sam u megiću, u 98% slučajeva uzmem cheeseburger i pomfri... Najbolji pomfri na svijetu, a cheese je genijalan. Keepin it simple.
On topic sa KFC-om. Meni je bolji od Mega zbog Grandera i zato što poslužuju Pepsi umjesto Cole.
burger king je zakon, ja ga osobno vise volim nego mek, jedino sto mi je najblizi 65km udaljen :(
btw. jel neko jede ove mcflurry twix ili snickers sladolede? ja im ne mogu odoliti predobri su.
Ja sam morao probat Snickers i dobar mi je bio, ali općenito mi je bolja slana hrana u megiću... Sladoled sam sad pojeo prvi put nakon 5-6 godina u meku... samo slano. Sladoled mi je bolje uzet Macho i uživat ko čovjek.
Ja sam u subotu prije kina bio u burger kingu..uzeo onaj whopper menu za 36 kuna, big mac se moze sakrit prema njemu, meso fino, luk odlican, dosta priloga stavljaju, pepsi umjesto cole.sad mi je zao sto sam bio skrt i nisam dao par kuna jos sa špekom :(
E da, i sladoledi sa okusom orea su odlicni
Edit sam zaboravio kak se lijepi slika
TRXPLEX Kao sto rekoh i je genijalno Preporuka jos jednom bilo kome tko voli hranu.
Ako je pitanje upučeno meni then burgeri su oko 35 kn veći, krumpir 9 a pića kao u običnom kafiću. Možda se čini puno ali vrijedi
Brate šta je ono gore, trebam ići leći i vidim tu sliku.
Ovaj burger iznad mi je ipak prevelik. To bi trebao vilicom i nozem jesti jbt
Sent from Tapatalk.
I btw, palačinke se jedu i slatke, molit ću lijepo.. znam da je već jednom bila raspravica, al mi upalo u okoTako je :)
Nema do slanoga <3 čips paprika, bacon i slični okusi.
Slatko ne volim jesti.
Jedan lik mi stalno govori kako jedva ceka da mi se ruga kada se udebljam od tog "smeća" a on smršavi
Pa... to se nebude dogodilo.
A kava sa soli, ste taj "specijalitet" probali
Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
To Solide!
Auf, gladan sam
Ja isto preferiram slano.
Mislim, slatko obožavam također, ali ono, kockica-dvije čokolade, pola kolača, kuglica sladoleda i tako.
Ali slano...božemili, mogo bi pojest pet kila čipsa, smokija, štapića (sa i bez punjenja s kikirikijem), a di su još tortilje, rolice, kikiriki, pistacije, indijski oraščiči, bruschetti... omg.
A još imam bolesnu naviku da moram nešt grickat dok gledam serije i filmove (a gledam ih svaki dan )
Jeb'se Solid, tipkovnica mi krepala skoro kako sam zaslinio
I btw, palačinke se jedu i slatke, molit ću lijepo.. znam da je već jednom bila raspravica, al mi upalo u okoTo je zbog (slovnog) ograničenja. Pun naziv bi bio 3x duži.
OK, ne kažem da ne valjaju one sa Nutellom i, isto tako, treba biti iskren i reći da one 3 slike koje je Solid stavio izgledaju i više nego atraktivno (makar ja preferiram kakao pred Nutellom, ali dobro), ali ako se odlučiš na mračnu/slanu stranu... otvara ti se bezbroj mogućnosti i kombinacija.

Palačinke sa Nutellom su desert. Slane palačinke su glavno jelo.
Desert ne trebaš jesti svaki dan; glavno jelo trebaš. Upravo zato će meni slane uvijek biti prvi izbor.