Zgodan recept, jednom ću ga isprobat.
FFA: Food For All
E sve mogu ali lososa kad vidim muka mi dođe!
Svu ribu svijeta osim te
Evo ja ispekao tortu,pa koliko moras bit lud da ko musko ispeces tortu...sve sam u zivotu probao ali ovo,ZVIZNUO SAM NA ZIVCE!
stvarno za puknut glavom...e pazi da krema ne pukne,nemoj da ti biskivit propadne,e pazi kad spajas kreme...bla bla bla bla bla bla bla bla....
NIKAD VISE!Nije pukla krema ali sam ja zato puko glavom!
Doslovno moras bit lud covjek da bi pekao kolace,musko...i da pece kolace,ja za ovo zivce nemam ni sekunde!
To mi je u rangu onog Zavladava sto je pucao po Splitu...
doslovno da pricaju ljudi:Eno puca Prika po ljudima...ma nije ni cudo...vjeruj mi....cuo sam da pece kolace i tko zna sto jos radi!
- Uređivano
TITANXIS ma prva ikad i vise nikad!
Zena mi bolesna dolazi Uskrs aj govorim ja idem napravit tortu da imamo za Uskrs...
Ma stvarno sam puko glavom,gram ovaj,ovo istopi ono ohladi,spoji ovo,pazi da ne pukne,rezi po pola biskvit...STRAVA
Stvarno tko ima za ovo zivce divim mu se,ja sam popio bocu rakije iza sam u mraku.
Inace torta od mrkve
- Uređivano
TITANXIS ma nece je dobit to ti garantiram.
Krafne je zena amo rec ispekla ja sam bio bzvz podrska.
ja sam posipao secer
@Matador ma govorim ti,bolesna je i dolazi Uskrs...pa mi zao da nemamo neki kolac i kontam idem ja...strava...stvarno sto god recem malo sam rekao!
Traume imam,tko ovo radi spomenik mu treba dic!
Prika pa nije ti tak loš ispala za prvi put. koncem je very tough rezat, a nožem nisi toliko precizan jer uvijek fulaš pa ti jedna ploha ispadne tanje od druge, treće itd. Imal sam i ja tih problema ali nabavio sam si rezalicu biskvita i to preporući ženi ak nemate tak nekaj. izgleda ko pilica za drvo i možeš si namjestiti visinu tanke žice sa kojom se reže, super stvar.
- Uređivano
TITANXIS ma moguce da ima,nego mi nije dala da ne slomim...jer je stalno vikala ne udaraj po tome,a ja tresem kremu
Inace ti pravis kolace?
Kapa do poda!
Da mi je netko dosao iza i htio kupiti za 1000kn rekao bi mu malo je to
Edit. Je li ovo pulsiraju poruke na forumu ili me jebe tlak?
Prika u kuhinji sam na domaćem terenu. od 10 g ti ja šljakam deserte i bio sam ono za druge: ma makni ga iz kuhinje, nije to za dečke. sad kad pogledam sve više muškaraca zna nekaj spremat bilo slastica bilo slana jela a i tata mi bio snalažljiv u kuhinji jedino o kolače nije nikad radio pa sam povuko na njega ali dobro je sve znat. nema srama, samo naprijed ak imaš donekle volju a imao si je i svaka čast iako veliš nikad više. neki nebi ni pod razno se išao čoravog posla lovit.
Prika kužim, nije za svakog to sa desertima jer treba živaca, pipljivo je i meni se više neda zezat sa tortama pa po novom ih kupim ili naručim u slastičarni i još dan danas mi puno puta ne uspije nešto a toliko puta sam to već radio. treba imat i onaj najbitniji sastojak već sam naveo a to je volja i ljubav za tim.