TITANXIS Gugl fotografije su me maloprije podsjetile što je bilo slikano na današnji dan prije 9 g. Jedina slika za 31.08.2016. Patkica za ručak a i vidim svoj u čošku do prošle godine korišten Samsungov mobitel. Nostalgija na najjače.
Miro U zadnje vrime neman srice sa ramstecima cijene su posle u 3pm 15e kil a kvaliteta je opala tamo di san uzima. Sad jeli se desilo bas da je u kurcu taj ramstek bio neznam jos jednom cu ici uzeti ako ne valja krizan i tu mesnicu A danas spremao iz jedne mesnice di je bilo uvik odilicno ali najskuplje a posto su sad svi izjednacili cijenu na 15e isao opet probati i ramstek je topcina
Miro Jucer san uzeo 2 pivca u mesnici cuo da su dobri i bome jesu dosta dobro samo cijene divljaju nemilo. 11e kila
TITANXIS kabegami Smuđ Ovo me podsjetilo na stari humoristični šou "Đurine kućne čarolije" kad je u njemu znao često završit rečenicu opisa onog što priprema. "Smuđ, šaran a bogami i kečiga" .
kabegami Obzirom da sutra izlaze Trailsi, nema apsolutno nikakve šanse da se upuštam u bilo kakve kulinarske avanture. Stoga sam svoju dužnost ispunio danas. Tekica kaže Oranž šnite.
Miro Bila je nabava materijala za videa i slike 🤣🤣🤣 A danas test teleci kotleti iz mesnice ove nove koja je top 18e kila i iz kauflanda 15e kila Po izgledu ovi iz kauflanda ubijaju a po okusu nemogu u istu recenicu, okusa nema a ovi iz mesnice čudo
Miro Danas se slavi ženin dan kad je dobila jackpot Naravno da pricam o godisnjici braka 🤣🤣🤣🤣 Što spremati što spremati Pa odluka je pala na porketu to nismo nikad ali odlucili spremati sutra Ja san sve pripremio i cekamo onda sutra