buz sretno. Ja isto nisam negdje od 9. mjeseca pravio. Kupio sam peć u 11. mjesecu i još ništa. A imam volju, samo jebat ga. Moram se riješiti djeteta 🤣🤣

Flipper Djeca su najveći problem. 👶🏻

A i ovo tijesto bome, gledam te recepte online već dva dana, svatko ima nešto svoje. Ne da mi se raditi 3 dana unaprijed tijesto, nemoj me zajebavat da si moram cijeli vikend oslobodit i bit rob tom tijestu da bi spekao 3 pizze, odmah nemam volje. Još kad i probam pa nakon 3 dana ne valja, još manje imam volje.

buz

Ma nije uopce tako strasno. Dan prije napravis temelj za tijesto i pustis ga da stoji dok ne ides zamijesit drugi dan. Nemas 10 min posla s tim.

sanzo Ma nemoj me... Razbit ću i tebe i tu peć! 🤣

Ovako za tisto nasa san novo i vise nista drugo ne pravin

500g brašna

1g kvasa u prahu

16g soli

350g vode

18h da odstoji

Ako ce stati vise nema veze jos bolje izmisas sve i miran

Miro To je super Miro, ali meni treba tijesto od kojeg mogu dobit bule i da se daju "razvaljat". Lako za ovo tijesto koje cijelo staviš u pleh i pečeš.

buz

Ovo ti je napolitana ali brza i laksa verzija zato je pravin. Ovo je isti kurac ko ono sto se tribas jebati ko konj par dana unaprid.

I ovo je ono sto ti triba za tvoju pec.

Znaci nisan vidija razlike od onih drugih kompliciranih recepata.

A ti na kraju izvagas tisto i podilis na loptice koje ti tribaju.

Znaci nakon sto je stajalo jedan dan sutra podilis u loptice i nek bude barem 2 sata tako i peces pizze.

Cak san i zaledio tisto i sprema drugi put nije bilo razlike

Miro Imaš negdje napisan postupak ili si to na Youtubeu našao, da podijeliš?

buz

Ovo je slika sto san ja sejva upisi taj lahey u youtube izbaciti ce ti sve ali kazen ti nemas nista zajebancije sve zamisaj ostavi da stoji barem 18h ako mozes i duze super napravi loptice pusti ih malo da se dignu i to je to

Losos na gradele

A moran priznati da mi je drazi i bolji u špakeru

Bolje je ono trodnevno, ukusnije, ali s ovim se dalo lakše raditi, nije pucalo, dalo se rastezati.

E rođendan danas

Gledali kao bili posli na rucak nismo davno a razanj je dosadio ali kad san malo pogledao zanimljive restorane i cijene brzo san se ohladio jednostavno ja to ne zelim placati moga bi ali ne zelim bacati na to toliko novaca. I onda za rucak danas biftek i poceli su krumpiri pa san izvadio malo za pomfri.

doktor1

Nije da ne volim baš tunu, pojedem je tu i tamo onu iz konzerve a na pizzi eto nisam nikad. Možda bi mi bila i ok.

Dok ne probam takvu pizzu ja i dalje volim kad je na pizzi neka kopnena mesina.

Opet na riblji meni

Sipa sa čičvardom

A ja imam lukpori i kranjca bez jajca.

E jucer slavio rođendan jer se tek ekipa mogla skupiti, sprema sam im ramstek na raznju i steakove koje nisu probali.