2 pivca na raznju, tribali smo janje ali promjena plana pa ce janje 1.1

    Miro Znam da izbjegavaš zbog cijena, ali gdje da dobro pojedemo u Zadru, idem sa ženom i malom dole na par dana.

      weky Možda je predoziranje krivi termin

      Osim što je totalno točan termin. Od velike koncentracije kadulje možeš imati takav trip da to nisu istine. To treba u ful malim količinama koristit. Nije za zajebanciju 😃

      buz Miro Znam da izbjegavaš zbog cijena, ali gdje da dobro pojedemo u Zadru, idem sa ženom i malom dole na par dana.

      Uf nisi prvi koji me ovo pita i kao i svima sto sam rekao neznan cista srca di te uputiti. Ili je skupo ili je ajme.

      Prije sam išao pa san mogao iz prve ruke reci di sto i kako ali sad vec barem 2 godine nisan bio nigdi mozda i vise.

      Da je prije reka bi ti od u Rafaelo sve je ukusno top i obilato ali vlasnik je predao konobu sinu i sad to vise nije tako bajno.

      Frend je bi prosli misec uputio san ga u Butlera to znam da je provejreno sve domace i sve je kvalitetno ali je isto tako i skupo. Rekao je da je pašticadu platio 25eura ali da je bila dobra.

      Foša je na glasu ako voliš ribu ali od kad je Cromaris krenuo sa uzgajanjem ribe ja nikome nevirujem da imaju divlju ribu.

      Za Rivu kažu da je odlicna janjetina i roštilj ali nisan bio pa nemgu potvrditi.

      Od nešto fast food hrane i to neman ti niti jedno misto za preporuciti.

        Miro Riva ima savrsenu janjetinu,odojka i pilice…

        Bomba!

        buz imas i Mrak pizzeriu,ja sam dva puta jeo ali davno i bila je odlicna.

        4 Kantuna i Bruschetta u centru,meni su bili super ali lani sam jeo….

        E sad su 2 dana pizze na meniu

        Danas jedna obicna i jedna ramstek pizza

        4 dana kasnije

        Cijene nenormalne a kvaliteta jos gora takvo je stanje sa suhomesnatim proizvodima. Di kupim jednom drugu put koda san uzeo drugi proizvod. Kobasice panceta sve ajme i tako evo me nakon 10g reko doslo je vrime na povratak, na domace na sigurno.

        Ovo je probna godina, za dogodine cemo viditi kako ce biti jeli nam se svida oce li tribati dorade kobasicama dimu soljenju mesa i to. 17.3 kg kobasica 2 pancete 1 pecenica i ovih krtova sto je ostalo to cemo u fažol.

        335e me izaslo sve

          Kakve si kobasice radio?

            StarFox_N Miro Miro ti živiš kao Lord. 👌

            A što se tice spize stvarno se nemamo na sto zaliti

            weky Kakve si kobasice radio?

            Klasicno domace, voda od prokuhanog cesnjaka sol papar i slatke crvene paprike

            Testiranje

            Moran za dogodine napraviti neke promjene sa paprom i to je to.

            Top su

            Ak volite šarf, odnosno ljutkaste onda čilija ili u prahu ili izmrvljenog stavite u meso.

            Ovo se zove brzinski rucak a najeo san se slađe nego da san bio u bilo kojem restoranu.

            Domaca kapulica, jaja od naših kokoša i kobase sto sam pravio.

            • Picek

              •  
              •  

            Ovo me podsjetilo kad sam bio klinac, jaja na mladom luku. Nisam to jeo jako dugo, al kad vidim ovo mogao bih jedan dan za gablec.

            Obožavam gljive. A žena alergična na njih pa ih i punio manje jedem.

            Danas radio sebi paštu; zdinsto kapulu na margarinu, dodao šampinjeone, kada se to sve povezalo i upilo margarin ubacio vrhnje i u njemu rastopi Grana Padano sir. I u to ubacio Koleda rezance sa mrkvom koja mi je odlična. Od pašte i inače kupujem samo Koledu ili Marodi

            Ruuuuučaaaaaak

            • Uređivano

            Nakon godinu i nešto sam opet pekao pizze, po prvi puta u Ooni Kodi 12 (na plin). Slikao sam samo ovo. Zadovoljan sam rezultatima, ali još uvijek ne znam dobro rasporediti zrak ravnomjerno u koricu kroz cijelu pizzu i slapati kako treba. Jebeno je bilo i okretati pizzu unutra jer je peć dosta mala. Tijesto je bilo stvarno puno zraka, tako da mi krivo što zajebem kod razvlačenja tijesta…

            1 / 3