FFA: Food For All
weky Možda je predoziranje krivi termin
Osim što je totalno točan termin. Od velike koncentracije kadulje možeš imati takav trip da to nisu istine. To treba u ful malim količinama koristit. Nije za zajebanciju
Uf nisi prvi koji me ovo pita i kao i svima sto sam rekao neznan cista srca di te uputiti. Ili je skupo ili je ajme.
Prije sam išao pa san mogao iz prve ruke reci di sto i kako ali sad vec barem 2 godine nisan bio nigdi mozda i vise.
Da je prije reka bi ti od u Rafaelo sve je ukusno top i obilato ali vlasnik je predao konobu sinu i sad to vise nije tako bajno.
Frend je bi prosli misec uputio san ga u Butlera to znam da je provejreno sve domace i sve je kvalitetno ali je isto tako i skupo. Rekao je da je pašticadu platio 25eura ali da je bila dobra.
Foša je na glasu ako voliš ribu ali od kad je Cromaris krenuo sa uzgajanjem ribe ja nikome nevirujem da imaju divlju ribu.
Za Rivu kažu da je odlicna janjetina i roštilj ali nisan bio pa nemgu potvrditi.
Od nešto fast food hrane i to neman ti niti jedno misto za preporuciti.
Cijene nenormalne a kvaliteta jos gora takvo je stanje sa suhomesnatim proizvodima. Di kupim jednom drugu put koda san uzeo drugi proizvod. Kobasice panceta sve ajme i tako evo me nakon 10g reko doslo je vrime na povratak, na domace na sigurno.
Ovo je probna godina, za dogodine cemo viditi kako ce biti jeli nam se svida oce li tribati dorade kobasicama dimu soljenju mesa i to. 17.3 kg kobasica 2 pancete 1 pecenica i ovih krtova sto je ostalo to cemo u fažol.
335e me izaslo sve
Kakve si kobasice radio?
Ak volite šarf, odnosno ljutkaste onda čilija ili u prahu ili izmrvljenog stavite u meso.
Ovo me podsjetilo kad sam bio klinac, jaja na mladom luku. Nisam to jeo jako dugo, al kad vidim ovo mogao bih jedan dan za gablec.
Obožavam gljive. A žena alergična na njih pa ih i punio manje jedem.
Danas radio sebi paštu; zdinsto kapulu na margarinu, dodao šampinjeone, kada se to sve povezalo i upilo margarin ubacio vrhnje i u njemu rastopi Grana Padano sir. I u to ubacio Koleda rezance sa mrkvom koja mi je odlična. Od pašte i inače kupujem samo Koledu ili Marodi
- Uređivano
Nakon godinu i nešto sam opet pekao pizze, po prvi puta u Ooni Kodi 12 (na plin). Slikao sam samo ovo. Zadovoljan sam rezultatima, ali još uvijek ne znam dobro rasporediti zrak ravnomjerno u koricu kroz cijelu pizzu i slapati kako treba. Jebeno je bilo i okretati pizzu unutra jer je peć dosta mala. Tijesto je bilo stvarno puno zraka, tako da mi krivo što zajebem kod razvlačenja tijesta…