Ja imam Lodge tavu, skupa je ko sam vrag. Uglavnom, kad sam prvi put radio steak doma, smrdila mi je kuhinja i dnevna soba 10 dana po mesu, bilo je 80cm dima od stropa. Dobro da mi netko nije zvao vatrogasce kad sam otvorio vrata od balkona i kad je počeo van sukljati dim. To je bilo prvi i zadnji put da sam to tako doma pekao. U Pevexu sam kupio rešo na indukciju i sad to ispečem vani.
FFA: Food For All
Meni je kod klope još uvijek najbitniji okus, jebe mi se za izgled i na čem je servirano. Ak je ukusno, budem pojel.
A jebiga kad je na tavi pa staviš maslac pred kraj koji još daje boje puno je ukusnije i bolje kad se ta korica napravi. Kad budes uzimati tavu samo nemoj onu nonstick jer na njoj kore i boje nikad neces dobiti.
Lodge stoji na wish listi odavno a kad se mislin kupiti onda je nema na stanju, a za pravi steak mora ti se tako zadimiti jebiga
- Uređivano
Internet kaže 25€. Nisam gledal račun, bratić je častil za rođendan. Al velim, zagrebački i rebrica su još posebno.
Inače nas zna bit 6-7 pa onda uzmemo platu za 4 (43€) + zagrebački, i to isto nikad ne pojedemo baš skroz do kraja.
I ja mislil da će nam bit premalo, al eto.
Btw, zagrebački su 2 ova ogromba komada u porciji, da nebu zabune
Bački djeluje baš po mojoj mjeri.
- Uređivano
Prije koji tjedan baš sam se gotivio u društvu bivšeg vatrenog Jelavića ( Nikica doktor )
Zanimljivo, kuhano jajce na pizzi, nisam još takvu videl, sa pečenim da
B.Mocarela
Jebemti, baš mii zgledalo ko jajce, sorry onda!