Miro

Ma def nije idealno, ali nemam baš vremena od male djece za eksperimentiranja nekakva. Ovo mi je idealno jer ubacim unutra, peče mi na tajmer i javi kad je otprilike medium rare, a ja sa strane mogu raditi nešto drugo. Okus stvarno bude oke i ne bude žilavo (al to ovisi i šta kupim) tak da za ovako pečenje stvarno oke.

Možda nisam nikad pojeo kako treba ispečen pa ni ne znam šta je pravi stejk, ali bit će i toga, isto sam gledao te tave od lijevanog željeza i definitivno mi je u planu kupiti i tako ih peći.

Ja imam Lodge tavu, skupa je ko sam vrag. Uglavnom, kad sam prvi put radio steak doma, smrdila mi je kuhinja i dnevna soba 10 dana po mesu, bilo je 80cm dima od stropa. Dobro da mi netko nije zvao vatrogasce kad sam otvorio vrata od balkona i kad je počeo van sukljati dim. To je bilo prvi i zadnji put da sam to tako doma pekao. U Pevexu sam kupio rešo na indukciju i sad to ispečem vani.

Meni je kod klope još uvijek najbitniji okus, jebe mi se za izgled i na čem je servirano. Ak je ukusno, budem pojel.

Brijac

A jebiga kad je na tavi pa staviš maslac pred kraj koji još daje boje puno je ukusnije i bolje kad se ta korica napravi. Kad budes uzimati tavu samo nemoj onu nonstick jer na njoj kore i boje nikad neces dobiti.

buz

Lodge stoji na wish listi odavno a kad se mislin kupiti onda je nema na stanju, a za pravi steak mora ti se tako zadimiti jebiga

Grašo… ubili se ko mrtva stoka.

Buz, prevario sam ti ženu, jbga

sanzo

A tamam im konobar donio šalatu, šta će im više

Tuhy

Moram jednom ic jest tamo. Nije da mi treba jer svaki put u zagorju dognem kilu ili dvije, ali cesto cujem ljude da spominju restoran.

sanzo

A kad su porcije prokleto obilne i stvarno je ukusno.

Ovo ti je plata za dvoje, porcija zagrebačkog (2 ogromna komada) i rebrica.

Bila nas petorica, ostalo je još skoro za dvojicu.

Tuhy Ovo ti je plata za dvoje, porcija zagrebačkog (2 ogromna komada) i rebrica.

Koja je cijena ove plate?

Tuhy Znam kakve su porcije u Graši, ali kako vas 5 to ne uspije pojesti?

moschus

Internet kaže 25€. Nisam gledal račun, bratić je častil za rođendan. Al velim, zagrebački i rebrica su još posebno.

Inače nas zna bit 6-7 pa onda uzmemo platu za 4 (43€) + zagrebački, i to isto nikad ne pojedemo baš skroz do kraja.

buz

I ja mislil da će nam bit premalo, al eto.

Btw, zagrebački su 2 ova ogromba komada u porciji, da nebu zabune 😃

Bački djeluje baš po mojoj mjeri.😍

Prije koji tjedan baš sam se gotivio u društvu bivšeg vatrenog Jelavića ( Nikica doktor )

@Genesis

1 / 4

Malo lososa na brzinu speceno u spakeru gledan sto san zaboravija i kad san speka skuzin da nema luka (češnjak)

A šta ću od ovog prdit, gospe ti lurdske, više od peglice.

Ubacio u špaker telecu koljenicu i pola pivac

Ubijacina