Probaj Igomat.
FFA: Food For All
Koliko je trajao sous vide?
Haha kralju!
Špinat na tavicu dok ne povene i onda ga utopi u vrhnju za kuhanje. Malo začina i vozi.
- Uređivano
Špinat u tavu na maslinovo ulje dok ne uvene onda ga maknem a na tavu dodam maslaca i kapule pozeljno bi bilo ljutika ali je nisan imao doma i kad se malo prodinsta dodam češnjak. Špinjak malo nasjeckam nožom i dodam u tavu stavim malo vegete soli i papra kad se malo sve spojim dodam vrhnje i ribanac sir danas san jos imao malo Camembert sira pa sam doda i njega kazu zena i dica da je danas bolje nego zadnji put kad je samo ribanac bio.
Špinat na ovaj nacin mi je za sad najbolji prilog koji jedem sa mesom
Evo vidim da imaju akciju
https://anovaculinary.com/products/anova-precision-cooker
Ja san isto kupio za BF prije 3,4 godine
Što je to sous vide može li mi netko objasniti?
- Uređivano
Znao sam ja da s tobom nesto u određenim temama ne valja…znaci do visnjevca je od 2dl…
Znači krumpir na roštilju nisam nikada probao
TexasFlood Znači krumpir na roštilju nisam nikada probao
Ni ja….
Jel ga možda treba prvo malo skuhati?
Probaj oduseviti ces se
Je prvo kuhas dok noz ne prolazi kroz njega ali pripaziti da se ne prikuva onda se stavi sol papar cesnjak i ruzmarin i zalije sa maslinovim uljem. Kad odstoji malo ide na gradele da dobije lipu boju sa svijuh strana i vratis nazad u ulje di je prije bilo.
Za prste polizati