Mora bit mesa..jbt ak nema mesa gladan sam opet za čuku vremena.
Ali da fino izgleda
Mora bit mesa..jbt ak nema mesa gladan sam opet za čuku vremena.
Ali da fino izgleda
Ali meni ova pizza izgleda vrhunski. Volio bih da sam pizza i da sam sebe mogu jest i svaki dan se obnoviti u novu pizzu i opet se jest.
Volim pizzu.
To sam i ja rekao memberu kad me uvjeravao koliko je pizza bolja s njegovim tijestom.
Najbolje tijesto je ono koje i uspije. Radiš po jednom receptu dok ti ne dosadi, onda isprobavaš drugi recept i tako dalje. Neko voli hrskavo, neko mekano, neko krušasto, neko gmecasto tijesto kad se ispeće. U svakom slučaju bolje ikakva nego nikakva.
Ako se tijesto da razvaljat i dobro se ispeče nema greške.
Ako vam treba profi tijesto kao u pizzeriji šaljem recept…ali računajte da priprema takvog tijesta traje barem 48 sati.
Jel' ide ko na ovo?
Evo spremao losos u špekeru i sad se nemogu odluciti kako mi je bolje ovako ili na gradele
Jebote sto smo se najeli
Top je i ovako.
Miro Zaboravio si umak od kopra.
A dica ni zena nisu ljubitelji pa onda nema smisla samo za mene praviti
Ali ovo je valjda najjednostavniji recep ikad. Posolis popapris stavis stavis papir za pecenje u rostijeru bacis losos na to. Rastopis maslac i unutra ubacis sok od limuna i luk pa to prelijes po lososu stavis peci na 190 10 do 15 min zavisi koliko je debel i to je to
Jučer sam probao Ferdinand knedle….
https://www.ferdinandknedle.hr/
Donijela mi ih je draga doma, lijepo pakirane u kutiju, dvije različite.
Jako fino, možda z skupo, ali opet ne preskupo u odnosu na druge cijene.
Mala preporuka za one koji žive u ZG, vole knedle, a ove još nisu probali…