TITANXIS jedemo ih poslije. Sa senfom ili majonezom. Ostao je još komad u rajngli.

Ovo se obično radi bez kobasa jer je poanta da je lagano i ukusno varivo, ali ja sam odlučio eksperimentirati i omastiti malo.

    Mora bit mesa..jbt ak nema mesa gladan sam opet za čuku vremena.

    Ali da fino izgleda 😉

    @member

    Evo napravio pizzu po tvom receptu i ipak mi je draze moje tisto sa starterom bude nekako mekse i bolje se napuse.

    Evo van jedna ideja za brzinski rucak sa lisnatim unutra san stavio senf

    1 / 2

      Miro svaka cast svima ali da ti nemas povjerenje u svoje tijesto ja ne mogu shvatit. .pa da me pitaju bi li da ti kuha Stevo Karapanđa ili"Miro reka bi Miro obavezno

        Ali meni ova pizza izgleda vrhunski. Volio bih da sam pizza i da sam sebe mogu jest i svaki dan se obnoviti u novu pizzu i opet se jest.

        Volim pizzu.

        Prika

        A slusaj ja uvik volin probati pa onda znan sto je, nikad neznas more nesto biti na kraju bolje od onoga sto si do sad sprema

          To sam i ja rekao memberu kad me uvjeravao koliko je pizza bolja s njegovim tijestom.

          Najbolje tijesto je ono koje i uspije. Radiš po jednom receptu dok ti ne dosadi, onda isprobavaš drugi recept i tako dalje. Neko voli hrskavo, neko mekano, neko krušasto, neko gmecasto tijesto kad se ispeće. U svakom slučaju bolje ikakva nego nikakva.

          Ako se tijesto da razvaljat i dobro se ispeče nema greške.

          Ako vam treba profi tijesto kao u pizzeriji šaljem recept…ali računajte da priprema takvog tijesta traje barem 48 sati.

          Tzereen ajme majko da sam blizu ovo bi mi bilo pod obavezno!

          Tzereen

          Vrlo rado, ali datumi se taman poklapaju s KulenDayz konferencijom.

            Prika Po ovome što vidim, pola bi ti se dopalo, pola ne.

            Konferencija IT zajednice + kulen. 😃

            7 dana kasnije

            Evo spremao losos u špekeru i sad se nemogu odluciti kako mi je bolje ovako ili na gradele

            Jebote sto smo se najeli

            1 / 2

              Top je i ovako.