Tko kupuje CoD samo radi kampanje? Kad je bila zadnja poštena kampanja u CoD serijalu ili BF da bi rekao "vau, pa ja moram ovo odigrati". :)BF da je pametan izbacio bi ovaj isprdak od War Storiesa i uložio bi pare u nešto drugo. Svejedno nitko skoro ne igra. I negdje sam pročitao da je samo 3% ili 6% ljudi završilo kampanju u CoD igrama. Ne treba dalje.
Pa ti gore kazes da si zadnje igrao COD 2. Mozda ti je cudno al mnogi igraju kampanje. Pogotovo Black Ops podserijal. Treyarch razvaljuje sa svojim kampanjama najbolje od svih COD studija i velika je steta sta su izbacili kampanje. Pogotovo BO3 kampanja koja mnogima nije sjela al kad skuzis mindfuck pricu bila je vrhunska. Pogotovo jer je i citava stvar bila igriva u COOPu. Legendarne kampanje poput BO1 ne treba ni spominjat... Ja sam odigrao svaku mogucu COD igru koja je izasla i kampanje su uvijek imale ono nesto za ovakav bombastican pristup za opustanje i iskljucit mozak (osim u BO3 xD )
Mnogi kupuju COD igre iskljucivo zbog kampanja iako to nije primarna grupa, naravno da ce MP bit go-to. Odmah mi pada na pamet renda koji je uvijek to govorio. Ja osobno igram i multi i u BO 4 mi je bio dosta dobar al velika je steta da nemaju kampanju. Pa pogledaj samo ove CGI animacije u specijalist misijama sa botovima - predobre su, zamisli sad da imas kampanju uz sve ovo... :)
Sta mislis kad su predstavljali blackout kad su nerdovi skvicali na presici kad su rekli reznov ili woods, odakle su ti likovi dosli i 10 years of black ops history PR talk... sve te ikone su iz kampanja. Sta mislis da itko zna tko su battery il ruin.. samo oni koji su igrali BO3 multi prije 3 godine.
Da, u pravu si. Bolje je da BF makne kampanje a ne COD. COD je radio postene kampanje kroz citav serijal, a BF su valjale samo BC kampanje. A i sam BF je zapoceo kao multiplayer serijal dok su zbog COD-a uveli kampanje.