Kako uvijek i biva, automatski sam krenuo na HC, ne mogu opisati kakvo razočaranje sam iskusio. Takva sumanuta frenetičnost, padaš ni ne znaš odkuda metak, sveopći kaos. Doleti Summit mapa, napravim ja sveopći kaos, pošto mapu znam u dušu i druga mi je najdraža mapa u CoD serijalu. Ostatak mečeva katastrofa koliko mi je loše bilo. Spawn katastrofa, doslovce se spawnam ispred neprijatelja ili dobijem metak i prije nego se pomaknem, masu puta se spawnam i skinem neprijatelja s leđa koji je doslovce tri metra od mene. Gledam, pa nije valjda da su uspjeli totalni zasrat HC.
Probam Core i moram priznat da po prvi put u 8 godina igranja CoD MP da mi je Core bolji od HC. Puno manje kaotične frenetičnosti, sad čak i mogu vidjet odakle sam popio metak, iako je lag sveprisutan i čudo je kako uopće i igram u plusu sa ovakvih govnom od neta.
Blackout probao jednu partiju; promijenili su da je igrač brži od circlea i sad me prestigao i skoro odapeh; kurvinjske taktike šuljanja iza leža više ne pale.
Nisam trenutno siguran što mislim o igri; više mi smrdi nego što mi miriše. Dojam uvelike popravljaju stare mape, koje guštam, iako je tamo spawn malo usran od onoga kako sam naviknut iz prvog BO.