Ne ignoriram, ali posto ne mogu nista promijenit, ali doslovno nista naucil sam se prilagodit, to kaj bude par stotina gamera rantalo i ragealo po forumima njima ne znaci apsolutno nista pa cemu onda trosit vrijeme i zivce? A ako je igra dobra iskreno me briga za neke sjw bjw htg sranja.

Makar mjenjaju kraj Assasins Creeda da bude LGBT zbog gaYmera. Ne treba mirno sjedit i pravit se da se nis ne dogadja dok ti neko sere po hobiju.

Pa onda poduzmi nesto, tu ne budes nist napravil osim kaj hejtas po igrama koje druge ljude zanimaju, sad recimo radis isto protiv cega si bil u Anthem temi samo zbog drugih razloga.

Ja i dalje govorim da je Anthem dobra igra, al previse kontroverzi je bilo oko nje. Moja glavna tema u Anthemu je bila to sto su ljudi koji je nisu igrali pljuvalo po njoj. Nemoj se uvrijedit, nemam nista protiv tebe, cak si mi drag jer igramo isti zanr. Al volim raspravljat s ljudima.

Ma ne vrijedjam se, i kuzim te, samo si mozda malo pre “agresivan” ponekad sa nekim stavovima, sve 5 :)

Radikalan sam jer se tako najbrze promjene stvari, isto sam s Anthemom bio reko, da ima jako malo bjelih muskaraca. Cak sam na redditu bio postao da mi je sumnjivo da je Drew Karpyshyn i jos jedan dio gamedev tima bio otisao iz Biowarea samo mjesec dana nakon sto je Anita Sarkeesian posjetila Bioware Edmunton. Znas sta se dogodilo, modovi mi blacklistali post.

@renda

Pitao sam u official Division 2 Discordu, ova nasa verzija dolazi ipak tek 15.3.

Dok se to sve instalira, znaci krenut cu tek u petak navecer. A kakva je Division droga i kad ovi nasi krenu za nesto vise od 24 sata igrat po valjda 12 sati dnevno, oni ce doci do end gamea kad mi tek krenemo igrat ? 

Jedina pozitivna stvar je sto ce mi to dati dodatna 3 dana i bas cu stici Platinirat Sleeping Dogse jer ih ne bi sutra uspio, treba mi jos 4 dana.

Zontra nisam ni ja dobio još svoj Ultimate Edition od Ubisofta. Nadam se sutra kodu. Ako ne, onda i ja 15. dolazim. Ali nije Division 2 utrka na 1oo metara. Maraton je. :)

maraton za Marinka i Milesia gubi smisao, u pravu je Zontra

Mislim, jedva cekam igru i rado bih ju vec preksutra krenuo, ali nece me ubiti ta 3 dodatna dana. Samo kaj ce se otkriti neka iznenadenja koja nas cekaju jer sam siguran da ce se na sve strane pricat o stvarima o kojima nisu govorili dosad.

Ali dobro, ova igra je ionako maraton kao sto kazete, prvih 50 sati je samo intro u igru. To sam i planirao sam igrat, kad krene end game, onda cemo u grupama igrat.

Objavio/la: renda

maraton za Marinka i Milesia gubi smisao, u pravu je Zontra

Ja sam čuo da su oni nekakav Team C, pa džabe što će igrat već od sutra u 00.

Hhaaha, znam da zajebavas, ali dobra fora, dobar trigger za obojicu :)

Pa koliko su izvan forme, vjerojatno ih se i sa sidearmom moze ubit ? 

Mene sad zovu iz trgovine u kojoj sam naručio da eto trebao sam sutra dobiti igru ali netko je kasnio ( lik mi nešto smuljao ) pa će je poslati sutra očekujem da zaigram do nedjelje :) još dok skine 90 g prestrašno.

Ti si Gold Edition naručio? Nisam ni ja dobio još svoju igru. Jbg. Možda se delte očiste.

BTW; učlanite se u The Club. ☕ ☕ 

http://www.ffa.hr/grupe/the-division-2/

Bar ce ljudi napravit klanove u sljedecih par dana pa ce se onda moci vidjet u koji klan je najbolje uci.

Da naručio gold ali disk, a što se tiče klana vidjet ćemo doduše imam pozivnicu ali ekipa malo previše podriguje u party-u tako da ću vidjeti ili možda da mi napravimo svoj klan pa da vidimo kako ide.

Kako neki ljudi vec igraju Division 2, na Twitchu neki talijan streama. Pise da je moze igrat 12h prije ostalih.

Objavio/la: Laf

Da naručio gold ali disk, a što se tiče klana vidjet ćemo doduše imam pozivnicu ali ekipa malo previše podriguje u party-u tako da ću vidjeti ili možda da mi napravimo svoj klan pa da vidimo kako ide.

Klan i klub. Upadaj tamo u grupu pa se dogovorimo. 

@kplusmortadela

VPN korisiti, a na Novom Zelandu, Tongi, Solomonskim otocima i slicno se vec moze igrati posto je utorak.