Upravo zavrsio SOTG (State of The Game) koji bi se lagano mogao nazvati “You get a content, you get a content, everybody gets a content”
Uglavnom pricali su sto se dogada nakon sto dodemo do 30. levela. Naravno World Tiers. A znamo da su oni jako popravili igru kad su dosli godinu dana nakon izlaska jedinice. No u dvojci ce imati puno vise dubine. Morat cemo te nekakve Strongholde rijesvati. Zatim ce bit Bountyji, Projectsi... i naravno gear score se vraca. Pokazali su i neke kratke videe, mapa ce uglavnom pocrvenit i postat puna svega kad dodemo do end gamea. Zatim se u WT4 pojavljuju i Challenging i Heroic tezine. Imat cemo Daily i Weekly misije, bounties, projects, assignaments... i Control Pointi ce dobit tezinu i brdo loota. Uglavnom, pun k toga, dobar dio nisam ni zapamtio.
E i da, WT5 dolazi malo nakon launcha sa onom mini epizodom Tidal Basin. Rekli su da nas tu ceka jos dosta iznenadenja jer, ocito, to je zadnji level World Tiera u end gameu.
Joj da, jos 2 kul stvari sam se sjetio. Bit ce nekakvi open world bossovi kojih ce biti cak 52 i davat ce neke kartice (tu mi se malo stream prekinuo pa nisam najbolje skuzio o tome). I Division ce dobit svoju verziju Xura iz Destinya. Bit ce neka zenska koja ce se s vremena na vrijeme pojavljivat i imat odlican loot. Spominjali su rijec Named loot. Ne znam jel to Exotic loot ili nesto skroz novo.
Uglavnom, jedva cekam, jos samo 6 dana.