Skinuo i odigrao nekih pola sata. Joj kak ja nemam živaca za tu igru. Delete odmah nakon što sam izašao iz igre. Mani je ovo drlooog i amen.

https://youtu.be/jF9OG_2NH4M

Upravo zavrsio SOTG (State of The Game) koji bi se lagano mogao nazvati “You get a content, you get a content, everybody gets a content”
Uglavnom pricali su sto se dogada nakon sto dodemo do 30. levela. Naravno World Tiers. A znamo da su oni jako popravili igru kad su dosli godinu dana nakon izlaska jedinice. No u dvojci ce imati puno vise dubine. Morat cemo te nekakve Strongholde rijesvati. Zatim ce bit Bountyji, Projectsi... i naravno gear score se vraca. Pokazali su i neke kratke videe, mapa ce uglavnom pocrvenit i postat puna svega kad dodemo do end gamea. Zatim se u WT4 pojavljuju i Challenging i Heroic tezine. Imat cemo Daily i Weekly misije, bounties, projects, assignaments... i Control Pointi ce dobit tezinu i brdo loota. Uglavnom, pun k toga, dobar dio nisam ni zapamtio.
E i da, WT5 dolazi malo nakon launcha sa onom mini epizodom Tidal Basin. Rekli su da nas tu ceka jos dosta iznenadenja jer, ocito, to je zadnji level World Tiera u end gameu.

Joj da, jos 2 kul stvari sam se sjetio. Bit ce nekakvi open world bossovi kojih ce biti cak 52 i davat ce neke kartice (tu mi se malo stream prekinuo pa nisam najbolje skuzio o tome). I Division ce dobit svoju verziju Xura iz Destinya. Bit ce neka zenska koja ce se s vremena na vrijeme pojavljivat i imat odlican loot. Spominjali su rijec Named loot. Ne znam jel to Exotic loot ili nesto skroz novo.
Uglavnom, jedva cekam, jos samo 6 dana.

Gledao i ja...šta su ljudi ubacili sadržaja u igru. Čudo.

Iskreno cu rec, Division 2 mi se svidja, al opet Ubisoft forsira svoju SJW politiku na igrace(Orange man bad,body positivity i ostalo). Nije mi jasno zasto to forsiraju na svoj playerbase, division 2 je bolji od div 1 i na to se trebaju fokusirat,na content.

Evo slika mog operatora iz bete, nekak se cini da nesta nije right.

Ja ne vidim di je to forsiranje SJW politike, ali dobro.

Kako ne, ''Orange man bad'',Wall with Mexico bad, prije mjesec dana su se doslovno spradi sa Trumpovom vladom.

Fat Acceptance- Doslovno su u R6Siege stavili Vojnikinju koja je visoka 1.60 m i ima 110 killa. Kad upises female solider u google nigdje ti nece izbacit takvu ''vojnikinju''.

Nastavno na to, u Division 2 beti je bio natpis ''WE ARE ALL AMERICANS'', i povise ljudi sa stranim imenima.

Moras bit slijep da ne vidis takve stvari.

Daj vas dvojica stavite avatare.  Bode u oči bez slika. Pravi SJW.

Objavio/la: Flipper
Daj vas dvojica stavite avatare.  Bode u oči bez slika. Pravi SJW.

Jel sad ok?

Edit: https://www.polygon.com/e3/2018/6/12/17451688/the-division-2-is-not-making-any-political-statements

Da pokazemo Ubisoftovo licimjerje.

Paranoican si Donalde, daj se opusti, dok krenes igrat napravi najbijelijeg lika kojeg mozes i sve 5, srusi zid kod mehika i deri po igri, a ove StarJediWars zaboravi.

Objavio/la: renda

Paranoican si Donalde, daj se opusti, dok krenes igrat napravi najbijelijeg lika kojeg mozes i sve 5, srusi zid kod mehika i deri po igri, a ove StarJediWars zaboravi.

Nisam paranoican, realan sam. Svakako cu igrat division 2, cak sam uzeo ultimate edition ,ali ne mogu zmirit na te svoje politike koju forsiraju na igrace. Ti mi nisi dao niti jedan protuargument na sve sto sam naveo nego samo pises paraonican si /w/E.

https://twitter.com/TheDivisionGame/status/1104411751574134784

Jel' dovoljno SJW?

A sta sam ja jedini koji nece uzet te Gold i Ultimate Editione?

Ja sam uzeo cisto zato da dobijem ranije igru. Preload za pc mi je bio 40ak gb, al moguce da je nadogradio betu sto sam imo.

Sad gledam malo, ovaj Edition koji sam ja u SD-u prednarucio ni ne postoji. Gamespot je objavio da ima 5 razlicitih verzija igre: Standard, Gold, Ultimate, Phoenix i DZ. A ja uzeo DC Deluxe.

I sad gledam na stranici SD-a, Gold i Ultimate editiona vise nema, valjda se prodao nemam pojma. A taj Deluxe ima, ali nema nigdje informacija kad izlazi. A ja znam da je pisalo 12.3. kad sam prednarucivao prije mjesec i pol. 

Sad nemam pojma jel bih ja trebao dobiti 12. ili 15. igru. Svasta. Valjda ce mi SD javit sve u ponedjeljak.

Istina, pisalo je 12.03, ali su maknuli smradovi(sorry Tuhy) i sad se prave mutavi, a ja sam isto taj narucil

Mora da je ljude zbunila Ubisoftova scummy politika 15 verzija jedne igre. MAKE UBISOFT GREAT AGAIN.

Hejtas Ubisoft, a igral budes Div 2, od kud ti toliko gorcine? Daj uzivaj u igrama, to su igre, nas hobi, razonoda, a ne zivot, chill, ako te smeta njihov nacin poslovanja nemoj igrat njihove igre.

Pa igro sam i WoW,pa nisam volio Blizzard, ja cu dobro procitat ToS Divisiona 2 da ne bi bilo da sam pristao na promjenu spola pa Ubisoft nekog ne posalje po mene usred noci. Da me smeta nacin poslovanja publishera i generalno nacin velikih korporacija zivio bi negdje u sumi. Mozda da se ugledam na tebe i ignoriram sve i vicem kak je sve dobro. Treba bar neko bit realan ak vec drugi nisu.

Here is a happy Donald.

https://i.imgur.com/TPC1cUm.jpg