Svako ko je u demou je dobio 3 endgame gearana charactera,al svi enemy su na lvl 30 kompletno bullet spongy,u obicnog npca moram iskresat 2 snajper metka u glavu,ne znam ovo mi se cini malo ko promasaj

Pa ti si max lvl 7, normalno da ne budes lika lvl 30 u ovakvoj igri roknul sa pola sarzera.

Igram lika lvl 30 sa endgame gearom,i dalje su nenormalno bullet spongy

Hmm, me znam kak kad je cap na 7, a i rekli su da bude 7.

Svako je dobio 3 endgame gearana lika,da dobije priliku da iskusi endgame u obliku jedne misije

Da, ubacili su danas taj end game content, ali to cu tek sutra isprobat. Danas sam samo po DZ-u udarao. I moram priznat da sam bio dosta izgubljen i da ce definitivno trebat navike.

Ako povucem usporedbu end game misije na hard i legendary u jedinici rekao bih da je ipak lakse samo su protivnici agresivniji, sinoc smo Fliper i ja zavrsili rekao bih bez problema, inace meni osobno prvi dojmovi su odlicni.

Mislim da ipak neću uzimat igru na izlasku, jer trebat će tu još dosta krpanja koliko vidim.
Drugi problem mi je vrijeme koje igra zahtjeva, a ja ga trenutno ''viška'' nemam.

Ako nekom treba kod za betu neka se javi imam jedan viska.

Laf - cuo sam da protvnici postanu bullet spongy u end gameu kad se igra u cetvero. To je problem, ali vjerujem da ce to malo podesit i smanjit im health.

Najgora stvar je ta,dok sam bio low lvl i roko okolo bilo mi je super,mehanike su fun,napucavanje je fun,dobiš endgame gear i dogodi se obrnuto,moraju balansirat nekako taj endgame. Kad si zgiran onak trebo bi cjepat sve predsobom a ne trpat onolko metaka usvaku stvar koja naleti pred tebe.

Onaj build sta si dobio u beti da igras end game, to nije ni blizu min maxanog builda s kojim mozes ici napadat najtezi content u igri. Bit ce zanimljivo vidjet kad imas neki odlican build kakvi ce bit protivnici u end gameu.
Ali kazem, u svim previewovima za Division 2, taj bullet spongines im je bila jedna od najvaznijih stvari, tako da ce na to sigurno obratit paznju.

Build koji se dobije za end game je dovoljan ja sam igrao sa klasom sniper i ako pogodis headshot u velikoj vecini slucajeva skine skoro cijeli armor neprijatelju tako da po meni je ok ali opet puno ovisi tko je na sto navikao. Uglavnom moj prvi dojam je dosta dobar, grafika, dizajn mape, zvuk oruzja itd uz vec provjerenu mehaniku kretanja i pucanja,  kuzim da bi netko max gear za 10h igranja ali takvi bi trebali zaobici ovakav profil igre jer to ne ide. Ja u principu igram iz zabave i uopce ne patim da budem Rambo Amadeus😁.

Ne znam jel ste primjetili, ali boss u Invaded misiji se zove Luka Milic.
Inace sam i ja napokon to odigrao sa Crossbow specijalizacijom i solo. MPX odlicna puska, samo premali magazin. A i Crossbow radi veci damage nego sam ocekivao. Misija nije bila lagana, morao sam stajat vise manje stalno u coveru, ali nije da su me rusili nakon 2 metka ili da sam morao 5 magazina na njih potrositi. Sasvim je solidno balansirano za solo igraca.

PvE je odličan, ali PvP moraju balansirati. Shotguni su prejaki jednostavno i istope te za sekundu. Nisam puno igrao DZ, ali to malo što sam igrao kad su me ubili bilo je svaki put s tim shotgunom (nešto kao Showstopper).

Eto beta je zavrsila i uspio sam skupit nekih 13/14 sati. Stvarno sam zadovoljan i optimistican u vezi igre. Ima jos definitivno stvari na kojima treba poradit i vjerojatno ce nakon launcha morat poradit na nekim stvarima, ali onaj core igre je jako dobar.
PVE mi je cak i bio bolji od PVP-a. Mislim da ce morat balansirat neke stvari u PVP-u.
Ali ono cemu se najvisem radujem je slaganje builda. Imat cemo tisuce opcija, jedva cekam.

11 dana kasnije

Za sve koji nisu još vidjeli, mislim da će biti korisno.

Za sad poznati gear brandovi koje ćemo slagati.

Perkovi koji ćemo otključavati, a koji daju razne bonuse (Dark Zone perkovi).

Preporuka odnosno kombinacije perkova ovisno farmate li PvP ili PvE.

I naravno, ako niste vidjeli u vijesti koju sam pisao, ovo je primjer kako izgleda skill tree koji ćemo morat otključavati za svaku specijalizaciju jednom kad dođemo do End Gamea.

2 Sokolova, 3 Douglasa i 1 Murakami i udri sa MPX-om. Bas ce bit zanimljivo slagat buildove, pogotovo kad gear setove ubace.
Sto se tice Specijalizacija, nisam ocekivao ovakvu dubinu. Svida mi se, samo ce bit zajebano to balansirat.

2 Sokolova, 3 Douglasa i 1 Murakami i udri sa MPX-om. Bas ce bit zanimljivo slagat buildove, pogotovo kad gear setove ubace.
Sto se tice Specijalizacija, nisam ocekivao ovakvu dubinu. Svida mi se, samo ce bit zajebano to balansirat.
Sta mislis oce bit nekakvi posebni raid setovi sa drugcijim bonusima ko WoW tier setovi?

Sumnjam, ali ionako ne znamo nista o Raidovima, osim imena.

Nego, tek sad skuzio kak su veliki ovi Leaderboardovi. Ljudi ce se definitivno nadmetat tko ce brze rijesit odredenu misiju ili bit uspjesniji u DZ-u.

https://youtu.be/dcwnndrKe40