Sumnjam. Na forumu su vise manje svi na PS4.

Btw, Flipper cestitam na osvojenom Ultimate Editionu. Jos da Hamish zna pravilno izgovarat, skuzio bih odmah na streamu, a ne tek kad sam ga ponovno pregledavao.

Imam 3 keya za private betu za PC ako je ko zainteresiran nek mi pukne PM.

Poslao sam ti PM, tnx.

Dajte mi recite što vas drži u ovakvoj igri? Vidim da su ljudi ogromne sate ulupali u jedinicu, a čini mi se da se stalno isto igra u tim modovima i samo se upgrade-a i poboljšava, ali i nakon toga opet isto. Nisam nažalost nikad probao jedinicu kako treba pa možda griješim.

Brijac
Dark Zone.
Mislim, trenutno ima puno i PVP, a pogotovo PVE sadrzaja koje je zabavno igrat, ali on je vecinom isti.
Dark Zone je zato nesto poptpuno drugo i nisam primjetio da takvo nesto imaju druge danasnje igre.
To ti je posebna zona koja je kontaminirana i gdje obitavaju najtezi protivnici (NPC). Tamo je i najbolji gear. No stvar je u tome sto su tamo i ostali igraci. S kojima mozes suradivat ili se borit. I nema nekih pravila. Oni te mogu ubit, ukrast tvoj gear i pobjec. Ali onda ce biti oznaceni na mapi pa ce ih moci vidjeti drugi igraci i loviti ih.
Isto tako, taj gear koji tamo osvojis treba extractat, a to traje par minuta i cijeli server zna gdje i koliko dugo extractas tako da te opet mogu pokrast.
Za mene pravi omjer PVP-a i PVE-a. Ali svaki put je drugacije. Nepredvidivo skroz. Uvijek imas neki osjecaj strahopostovanja kad ulazis u Dark Zoneu. Bas se osjeti da je posebno mjesto.
Da nema toga, ja bih u jedinici proveo mozda 300/400 sati i ne bih bio ni blizu nahajpan na dvojku. Ali DZ je nesto posebno i definitivno najdraza stvar koju sam iskusio u igrama.

Dobio sam kod za betu na PS4 a treba mi za XBOX. Ako netko ima neka se javi za zamjenu.

Kad je beta online?

Aj onda neka skine ovih 50gb pa cemo probati

ZoNTrA

Ima li mikrotransakcija, može li netko počet igrat i platit i imat gear bolji od tebe koji igraš npr 500h?

Može se igrat s ekipom? Npr da zajedno uđemo u Dark Zone i igramo?

Mikrotranskacije su samo za skinove i slicne gluposti, nista sto utjece na gameplay tako da ne brini.
I naravno da sve sve moze u grupi. Tad je igra i najzanimljivija.

Btw, odradio sam nekih 5 i pol sati sada. Uf toliko me uvuklo da nemrem stat. Bas mi je bilo cudno na pocetku, ali navikavam se. Ova igra ce biti ogromna! Pa u betu su stavili samo mali pocetni dio igre, a nisam 30% toga rijesio. Side misije sad imaju i svoju pricu i cak su duze nego neke main misije u prvoj igri. Za glavne misije mi je trebalo i pola sata, s tim da sam drugu rijesavao s frendovima i nije bas bila macji kasalj. Loota ima dosta i bas je zanimljivo kad vidis da je pao od nekog protivnika i onda dolazis prema njemu i nadas se da je neki godroll (pa makar i bio level 5 koji ti vec za 3 sata nece trebat). Mogu padat i puske poput Urbana ili Showstoppera koje su u jedinici bile Exotic, a ovdje vec kao plave padaju.
Materijala ima nevjerojatno puno, ja sam jedno 20 razlicitih otkrio. I odmah ti dosta njih treba za craftanje i Settlemente. Stvarno se isplati istrazivati po gradu i nalaziti te male kutijice.
Za raditi ima mali miljun stvari - glavne misije, sporedne misije, unknown activity, control points, trazenje SHD kutiju koje su uzasno vazne...
Da ne govorim da do DZ jos nisam ni dosao, a Conflict sam probao samo jedan mec. I moram priznat da me se nije toliko dojmilo, ali dobro, taj organizirani PVP moram vise isporbat da dam neki sud.
Napucavanje je odlicno, cak mozda i razina vise u odnosu na jedinicu. Mislim da sam Bolt Sniper najvise koristio, kakav je uzitak headshotat protivnika. U jednici snajpere uopce nisam koristio. Cover sustav je i dalje vrhunski, tu se nista nije mijenjalo.
Od losih stvari bih napomenuo premali tekst te brojeve kad pogadas protivnike, to trebaju povecat. I poneki bugovi te jedan period od 15 minuta kad sam valjda igrao na 10 FPS-a, cisti slideshow. Tek kad sam ponovno upalio igru je normalno radilo.
Stvarno materijala puno ima u beti, rekao bih 15-20 sati za PVE dio, a DZ cemo vidjet. Po tome cu kasnije rokat.
Za sad jako pozitivni dojmovi!

ZoNTrA
U opcijama se neki od tekstova mogu povećati. Ja sam sve povećao jer po default nisam mogao pola toga pročitati.

Igrao sam 6 sati...kakva je ovo igretina. Kao The Division veteran koji je u igri prešao sve i ima preko 1200 sati bojao sam se da me neće tako povući, ali ne da me povuklo nego nisam mogao prestat igrati. Samo oklagija iznad moje glave i prijetnje žene su me nakon 6 sati maknuli.

A svi koji su igrali The Division kako treba, shvatit će što pišem. Ostali možda manje.

1. Level dizajn - nisam mislio da će to biti slučaj, ali Washinghton i promjena klime su napravili čudo. Ulice su krcate neprijateljima, lootom, a level dizajn je genijalan. Toliko uličica, zaklona, vertikalnog GP-a. Toliko boja, a posebno mi je igra po mraku nevjerojatna. Izgleda odlično. OK, neki dijelovi grada ne izgledaju tako, ali velika i ogromna otvorena raskrižja, aleje i sve...level desgn je 2 koplja iznad The Divisiona 1. Grad jednostavno vuče na istraživanje i još.

2. Pucanje i zvuk - iako možda površnim igračima se čini sve isto, zapravo je sve različito. Ponašanje puški, DMG, osjećaj pucanja je totalno drugačiji. Da ne govorim čitav RPG sustav izgradnje pušaka i lika. Tu će se čuda raditi. Nisam igrao još sočniju pucačinu.

3. Kretnje - nema više chicken dancea, i nema više nabijanja u facu neprijateljima, nego cover gameplay je majka. Konačno. PvP nisam otključao, jer 6 sati sam igrao 1 misiju i 2 sporedne misije, ali zbog promjene healanja i koliko ono traje, nema više run n gun tehnike.

4. Neprijatelji - minus je i dalje slab AI i spužvasti dojam istih, ali TTK je smanjen dosta. Sviđa mi se dosta raznolikost njihova jer kad ti se čini da si sve počistio naletiš na onog lika s bacačem granata i on te pomete odmah. Boss borbe su super jer se vidi svaki komadić armora koji otpada. Uglavnom, poboljšanje prilično. Zbog otvorenosti svijeta i mape, flenkaju sa svih strana (mislim na free roam).

5. Hrpa toga za raditi - pogubio sam se. OK, prije su side misije bile što su sad upitnici. Sad su side misije ono što su bile velike i glavne misije u The Divisionu 1. Ima toliko sadržaja i stvari za raditi, milijun načina za loot dobiti. Svijet igre je baš nekako živ i dinamičan s ovim frakcijama i njihovim misijama. Beta ima više sadržaja nego što je The Division imao u svojih 20 sati.

6. RPG elementi - ogromna dubina će biti oko gradnje savršenih buildova. U odnosu na The Division 1 veliki skok. Koliko kombinacija, craftanja. Svega. Bit će grind žestok.

7. Likovi su zasad barem (NPC-ovi) glupi dosta, razgovori slabi, ali opet, ovo je mali dio samo. Ima još uvijek bugova dosta, ali u 6 sati koliko sam igrao igra radi odlično. Kad se sjetim Anthem bete, ovo je mila majka.

Teško se skinuti s igranja...u svakom smislu igra je poboljšanje u odnosu na The Division 1. Posebice mi se čine sadržajno. Nisam još ni probao Dark Zonu, a ni specijalizacije. Niti onu najtežu end-game misiju. Toliko toga ima u beti...ne znam.

Ekipa je već spremna, barem 20 ljudi koje znam da su igrali The Division, kupuju i ovo tako da jedva čekam izlazak. Massive je napravio odličnu igru.

Neda mi se puno pisat jer ovo malo slobodnog vremena moram potrošiti na igru, no mnogo dobro za sada jel  :)

Nije Anthem, ali ajde, pristojna igričica.

Hvala Fliperu koji je "pobijedio" Ubisoft 😁😁😁

Danas poslije 17 sati dolazi end game build i specijalizacije. :) I naravno ona invade misija koja će biti vjerujem teška.

I ovako je poprilično tešo kada si solo.
Nisam još pohvatao kako zdravlje funkcionira, jer se uopće može helath ?

Heal je jako promijenjen u odnosu na Division 1. Healat se mozes jednino sa Armor Kitom i to moras stajat u mjestu 2 sekunde te Repair Droneom koji heala sasvim solidno u PVE-u, ali uzasno sporo u PVP-u. Uglavnom, mozes se healat, ali nije to ni blizu jedinici gdje si imao sto vrsta insta healova. Sto je dobro jer sad ljudi nece trcat ko manijaci u krug.