Objavio/la: Flipper
U Dark Zonu trenutno ću ući samo da nafarmam onaj LMG exotix i to je to. Hard Wire GS mi se ne da farmati, ali gotovo je sigurno da će Massive malo buffati GS-ove koji su zapravo za raid stvoreni. Mislim da ig trebaju buffati, ali ne previše jer ne želim da opet GS ubiju sve drugo kao što su to napravili Classfied setovi u Div 1.
Ja nemam vremena farmati kao K+, pa nisam pola toga još dobio, ali ono osobno šta bih ja volio je da mi daju veći motiv za igranje na Challenge i Heroic težinama. Nije dovoljno samo dati više loota jer loot i ovako i onako pada na sve strane. Moraju nešto ponuditi bolje i više. Nešto što ćete privući.
Inače, hardcore baza koju čine igrači kao K+ je jako mala u Div 2. Izašli su podaci da više od pola ljudi nije došlo do WT5 i da igra baš polako. Za njih Div 2 ima i previse sadržaja. Za igrače koji imaju vremena i sve farmaju odmah, teško da će ikad biti sretni jer nije realno da svaki tjedan nešto novo dolazi.
S vremenom će biti više sadržaja, ali osobno smatram da je sad čisto OK sadržaja jer ne postoji puno ljudi sa savršenim buildom, svim skupljenim gear setovima i svim exoticima.
Svidja mi se kako me zoves K+ :), ja pricam iz perspektive hardcore igraca koji ima 10ke tisuca sati u loot based igrama, na kraju dana ti igraci ti cine onaj dio playerbasea koji ostane igrat igru. U destinyu ti raid zavrsi manje od 20% playerbasea(to je jedan completion) dok samo 4.3%(ovu statisku sam sam izvuko iz Bungie APIa) raid cisti na tjednoj bazi. Ja kao hardcore igrac u divisionu 2 nemam vise sta radit, Dark Zone je banana, raid dolazi 25.04 sto je daleko prekasno, loadout za raid mi je spreman. Raid su trebali izbacit ovaj petak da bi bio relevantan, da hardcore igraci imaju razlog igrat ovu igru.
Ovi novi classified setovi su kompletno u banani, tipa onaj 10% bonus armor dmg uopce ne radi, stackanje buffova od True Patriota je beskorisno jer gubis preveise DMGa naspram onog sto mos radit s brand setom. Setovi su jednostavno lose zamisljeni i ocito je da nisu niti playtestani.
True Patriot
-Kao sto sam rekao ne radi prvi set bonus od 10% armor dmg
-3 Debuffa su kompletno beskorisna, po mom misljenju ako zele da ovo bude viable trebaju stavit da kad applyas sva 3 debuffa na istu metu neka dobije poseban debuff da prima x% vise dmga na 6 sekundi, to bi nagradilo kordinirane grupe(nesto kao Hammer Strike iliti Melting Point iz destinya ali specificno za set)
Hard Wired
-Set je kompletno u banani, doslovno nista ne radi, jako lose zamisljeno
Ongoing Directive
-Doslovno beskorisni set bonusi, %bleed dmg %Burn dmg, za Burn dmg se moze dar argument da u Survivalist specu pomaze dobivat special ammo preko perka, ali jednostavno gubis previse dmga koji mozes puno stabilnije radit sa oruzjima nego sa skillovima/bombama
-Auto lootanje je kompletno beskorisan perk
Trenutno u igri jedini viable high dmg build je LMG, i kad se njega isfarma nemas sto vise ganjat, kao sto sam bio rekao i nedavno, a ako hardcore community nema sto radit u igri to je problem, casualci kad dodju na WT5 i dopola optimiziraju gear prestanu igrat jer im vise nije napeto. Ko ce ostat igrat igru ako ne appeala hardcore community?