Vidi se da ti matematika nije jaca strana ,300€ na destiny? Destiny je sramota? Ocito 800 tisuca ljudi koji se dnevno ulogira u igru ne zna to(Division moze sanjat takve brojke). Sa Forsaken i Annual Passom je oko 130€(to je za 2 godine contenta), dok je Division 2 plus Year 1 pass oko 100€. Svaka osoba koja je igrala Division 2 vise od 70 sati je rekla da u igri vise nema sta za radit i da je sav onaj obecani endgame content laz.
Specijalizacije su suprotno od onog sto svaki ljubitelj RPGa voli jer mozes otkljucat sve talente, nema potrebe za biranjem, moze se dati argument da se moraju birat skillovi koje ces koristit sto na kraju dana i nije neki argument jer je vecina skillova smece i svi koriste reviver hive i chem launcher healera(u 90 sati igre nisam skoro nikog vidio da fura skill build osim mene, i tu pricam o Strongholdima i misijama na Challenging difficultyu)Mogu shvatit da se ova igra svidja konzolasima jer je kompletno napravljena za taj casual console playstyle.
Graficki je neimpresivna u svakom pogledu, story je,iskreno ne znam kakav je jel me tolko zamaro da nisam nista pogledo. Prodala se slabije od ostalih igara u zanru. A sto se bugova tice, cak je i Zontra prico za skillove kako ne rade, reviver hive je 50/50 da ce te ozivit. Igra je prosjek prosjeka.
Lista bugova koja se meni dogodila
-Par crasheva, dogodi se u svakoj igri-
Lik mi je postao amputee, nestala mi ruka, al i dalje sam barato puskom ko pravi
-Nesta mi se dogodilo s licem,neko sranje s teksturama
-NPCovi t-posaju po zraku nakon sto ih ubijes
-Par puta mi se dogodilo da nisam mogao kretati s likom osim ici u cover
-NPC AI je uzasan i dalje, trce ko muhe bez glave i rushaju te
-Dogadjalo mi se to da su me ubijali kroz zidove dok nisam bio u coveru(kad to kazem mislim bio sam u drugoj sobi iza covera i ubili bi me)
-Poison instant ubija
Ima ih jos dosta, ali neda mi se nabrajat vise. Sto se tice raida koji dolazi imam jako malo ocekivanja jer je igra dosad samo razocarala s endgameom. Ljudi toliko hvale content a jedino sto mozes je replayat story misije i capturat control pointove t3 i t4 za blueprinte koji su samo masa bullet-sponge enemya. Ako hoces argument twittera kako je igra dobra, ljudi ti spammaju isto kak je i Anthem savrsena igra koju ne treba mjenjat, stvar je realnosti. Division 2 je 7/10, i to je istina, znam da se casual console igracima cini bolje ali to je samo dokaz da nisu dovoljno igrali igru.
Na kraju dana kako usporediti ovu igru kojoj je prakticki 70% contenta replayanje story misija sa Destinyem 2 koji ima doslovno milijun stvari za radit.
TL Ukratko division 2 je graficki neimpresivna, sa repetativnim i zamornim endgameom, Destiny 2 je jos uvijek daleko vodeca igra looter-shooter zanra i niti jedna od drugih igara joj nije niti do koljena. Sto ne znaci da Destiny nema svoje nedostatke.