Div2 je super, imaju doduse problem sa pacingom, nije mi jasno zasto specijalizacije dodju tako kasno, na WT 4 sam i uskoro sam 450. Ne bi rekao da ima vise contenta od Destinya 2. Ima dosta nedostataka, tipa stronghold za tier 4 sam radio onaj na islandu, i kad smo ocistili 3 viral samepla i bossa, zadnji npc nam se glitcho u zemlju i nismo mogli zavrsit.
Sto se tice enemya opcenito, AI je u banani totalnoj sto se mene tice, imaju uzasne odluke, tipa popne se na watchtower i onda odma skoci dole i stalno rushaju na tebe, stalno vidim enemye u T-poseu nakon sto ih ubijemo, clipanje u zid, pucaju na mene kroz zidove, zbugani skillovi kompletno unistavaju dozivljaj igre. Ako ove stvari isprave prije izlaska raida, i raid bude zabavan, igra ima sanse. Nije mi ni najjasnija odluka da se ne dopusta mjenjanje world tiera. PvP jos nisam igrao, ali cuo sam da se ljudi zale na ttk nekih oruzja.
Sto se tice specijalizacije uzeo sam sniper, i dok ne skupis nesto bodova u njemu je jako underwhelming, ocekivao sam da ce bit jaci, ali nakon par talenata u increased signature weapon dmg i precision dmg, oneshotta bosseve.
Sto se tice storya, najveci zajeb sto su ikad napravili je stavili Clancyevo ime u naslov ove igre, story mi je bio kompletno meh, makar generalno cjeli taj setup price mi nema smisla.