prayer Moja preporuka je da nađeš neki polovni 14-15 Pro ako bas hoćeš na iPhone i kad dođe vrijeme samo zamjeniš bateriju u iStyle za 100€.
I ovo sam razmatrao, čak mi je i 13 pro Max bio zanimljiv u tom kontekstu, ali to je sad već dosta godina za rabljeni mobitel
Što se tiče 120Hz tu imam stav da je to preseravanje i ništa must kao što ovdje većina tvrdi
Radi se o featureu koji je super, ali sam se isto tako brzo naviknuo natrag na 60 kad bi vratio mobitel (radio sam za telekom pa su mi svi prolazili kroz ruke).
Ali isto tako smatram da je većina ovih drugih flagship novosti također preseravanje, ali o tome sam već pisao i mrzili ste me zbog toga. Osim kamere i igrica ovdje je malo tko power user poput mene, a bio sam super zadovoljan 5+ godina starim Xiaomijem koji je pritom bio neki srednji rang kad je lansiran. Do prije 5-10 godina donekle se isplatilo uzimati svake 2 god novi uređaj, a sad je to sve skupa toliko stagniralo da nema više smisla osim marketinga koji, eto, očito djeluje.