Tzereen Miro pa brate, 30 eura za pretplatu nije malo. Neka je 15 eura skuplja od neke obične, to je 360 eura. Neka je 10 eura skuplja od neke bolje pretplate, to je 240 eura.
Pa nisu tele operateri samaritanci da ti dijele džaba. Imaju računicu. Vjerojatno imaš još par usluga kod njih, kućni internet, mobitel za ženu, djecu i slično.
Nakon sto san sve reka i napisa ti opet zbrajas nesto i pises nesto i ja opet neman pojma sto ti zelis reci?
Ajmo opet ja san na pretplati godinama. Ja san bio i na tele 2 i na vipu i skrasio se na tcomu i ne vracan se na niti jednu drugu mrižu.
Zaboli me k za bonove za bon bon za ovo za koliko je jeftinije za sve.
Ja san na unlimited pretplati tcoma godinama i cijene konstantno idu gore i trenutno je 31.49e unlimited pretplata kod njih.
Znaci nije me brige jeli je netko zadovoljan na bonove pa je njemu dovoljno ovo i ono i ima dovoljno gigabajta i prebacuje se u drugi misec ili je njemu sasvim dovoljna niza pretplata jer ne trosi gigabajte i to…
Ja san na unlimited godinama i ne minjan i znaci sad na ubuduce placati cu 31.49e i onda u 12 misecu mi istice ugovor i iman mogucnost kupiti mobitel jeftinije ako bude akcija ili jednostavno placati pretplatu a ne uzeti nista dok ne dode nesto sto ce me zadovoljiti.
I tako je kupljen note 10+ za 50% i kupljen ženi mobitel s23 ultra za 600e.
Imas i manjih pretplata pa san na njoj preko male uzeo sebi samsung ultra sat za 200e (kosta 700e)
Tako da stvarno ne kuzim sto oces reci i kako to mene tcom zajebe sto mi je dao ultru za 600e
Evo mama je bila na bonovima i rekla da joj je dosadilo non stop ukucavati bonove i da oce na pretplatu nasao san joj neku na tcomu i bila je par godina na pretplati i trebao joj je mob i dobila je neki samsung a za preko 50% popusta i onda na koji nacin su nju zajebali?
Raziel Bude li fold uređaja pod tim akcijama? Ova sedmica je baš sexy, iako jebeno skupa.
Bude samo me ne zanima pa ne pratin kakvi budu popusti. S serija bude svako malo na akciji budu satovi i tableti na akciji i a serija je konstantno na akciji.
Iphone bude rijetko i mislin da max 200 e bude neka akcija