Miro ok, kad dođeš u ZG, dam ti svog da ga primiš u ruke i poigraš se.

A usput ti dam i OnePlus 13 pa usporedi.

Tzereen 585€ za 256gb model, to je svako mogao dobiti. Gle, ja vjerujem da mozda OP i je superiorniji u nekim stvarima ali sa Samsungom tocno znam sto dobijem i nemam volje na slijepo nesto uzimati.

Isto tako, osim Galaxyja jedino Pixel i iPhone imaju telefone od 6,2 incha, to mi je osobno i najveci plus.

Tzereen Miro ok, kad dođeš u ZG, dam ti svog da ga primiš u ruke i poigraš se.

A nevolin ništa staro drzati u rukama i igrati se sa tim

ekipa, jebeno sam dobio black screen na poco x3 nfc i sad mobitel radi jer se spaja iz auta i normalno zove ali ne mogu ga nikako niti restartati niti ista. i alarm mi se upalio u 6 i eto ja sam na poslu i retard zvoni u autu. vec mi se desio black screen samo i sam se sredio ali sad je pitanje da se mozda conektor pomaknuo. sad meni je vise sto mobitel jebeno zvoni u autu tak da ne znam kaj cu. ko za kurac tipka za touch jebeno ne reagira tako da ne mogu force ugasit alarm.
      Kaj sad. Da ga otvorim od iza i ištekam bateriju pa ga kasnije odnesem u phone shop ili da pustim da zvoni do 3 popodne i nadat se da ce se ispraznit baterija?

Ja bih tako napravio. Što ti je ispadao na pod pa sad izvodi takva sranja, ili…? Da mi to napravi dvaput a da znam da nije do mene, mislim da bi išao na zamjenu samo tako. Pretpostavljam da ažuriraš Android kad ponude update i da je takav bug morao biti riješen (ako je bug).

Zero padao je on. ali nije mi crn ekran jer je pao jer nije padao sad.
        pazi imam gore fotki koje mora sejvati. nakon toga mogu udarit telefon kurčinom i prepolovit ga ali ako ga mogu spasit i ako je zamjena displaya riješenje (i očito popravit tipku za touch) onda bi to rijesio tako. Uzeo bi ja sebi novi telefon ali eventualno bi stari rootao i dao bi malom ili bi ga imao za rezervu.

Ma može se to riješiti bez problema. I sumnjam da ćeš trebati i zamjenu displayja. Vjerojatno je do konektora/lema ili nešto tako banalno. Meni je stari pao u vodu a nije vodootporan pa su ga uspjeli revajvat ko Weskera u RE.; D

Puno je to posla i stresa za uređaj koji te već jednom zezao.

Izvadi karticu, preko koljena ga savij i odi si kupi pouzdan telefon.

Barem bi ja tako uradio.

Mislim, ko prvo napraviš hard reset. A ko drugo ga vodiš na servis, ako je pod garancijom. Ko treće, odustani od Xiaomia i pređi na Honor/OnePlus/Motorolu.

Zero Meni je stari pao u vodu a nije vodootporan

reci ćaletu da jače vežba.

😃

Raziel Izvadi karticu, preko koljena ga savij i odi si kupi pouzdan telefon.

preloše. Prvo to napraviš i onda skupljaš 45 milijuna komada lcd prašine. napravio sam to jednom već

profi način je uzmeš pištolj za čavle i samo ga raspucaš ko retard subotom navečer u narodnjačkom klubu

broj 2 imam puno podataka za skinut. vaznih.

Tzereen Mislim, ko prvo napraviš hard reset

yeah ali telefon ne reagira. trebat će se otvoriti kuzis. nema garancije. imam tu ab mobile, odličan shop lokalni.

Tzereen Ko treće, odustani od Xiaomia i pređi na Honor/OnePlus/Motorolu.

kakav kurčevi honor one plus i motorola. samsung ili iGay. uzmem si neki s24 na 2 godine i zdravo.

Mislim, tražiš savjet, a ne želiš ga primiti.

A onda još i savjete odbijaš 😃

Tzereen Mislim, tražiš savjet

tražim savjet što da napravim da prestane zvonit telefon a da ga ne propucam sa čavlima.

Tzereen a ne želiš ga primiti.

Giphy - Robert Redford Nod GIF

mislim rekao sam više puta da ću uzeti iphone ili samsung. možda i google pixel 8 pro.

fensisuperstar ajd bar radije Google pixel. On je odličan. Samo ne te dvije duopolističke firme bez inovacija i nabijenim cijenama.

fensisuperstar možda i google pixel 8 pro.

Uzmi 9. Izgleda sexy.

Tzereen dobro je sto je stock android pa nema onih Samsung sranja kojih se ne mozes riješiti osim ako rutaš mobitel.

fensisuperstar manje igara kupi. Cekaj 10ku pa ces moci za manje para kupiti 9. I ne treba ti pro model. Ja sam sasvim zadovoljan sa obicnim 7. Te pro su kerefeke samo reda radi.

maverick ne mogu ja ništa od vani uzimati jer moram na rate barem na dvije godine. puno mi je 600 eura keš sad. ovako viza i gg.