fensisuperstar Tuhy to je ok ali eto od 128 giga meni je 35 neiskoristivo iz nekog razloga. Čista retardacija. Also kaze mi da imam 42 giga slika a nemam.
champion1 Ako netko želi čisti Android mobitel bez bloatwarea najbolje je uzeti Google Pixel iako SoC koji se nalazi u Google Pixelu nije u rangu Snapdragona
fensisuperstar champion1 imao sam prije ovog google nexus od LGa. Savršen mob bio. Vrisnula mu matična. Dobio sam doslovno finalnu vibraciju. Ali i google saka kurac. Čim su izbacili pixela dobio forced system update i gimpalo mi mob. Procesiranje slika sporije sve išlo sporije.
champion1 fensisuperstar može ih se deinstalirati putem ADB-a na PC-u skinuti ADB na PC-u Spojiti mobitel sa PC putem USB kabla. Na mobitelu treba omogućiti developerske opcije i uključiti USB Debugging Otvoriti CMD i upisati sljedeće naredbe: 1. adb shell, 2. adb pm list packages (ako želiš vidjeti sve aplikacije koje se nalaze na mobitelu), 3. adb uninstall + ime aplikacije, npr. ako želiš izbrisati Mi Browser treba upisati naredbu adb uninstall com.android.browser, ali može i adb shell pm uninstall + ime aplikacije
fensisuperstar prayer iPhone za gayeve, Samsung za one koji nemaju para biti gay. A što ako imaš para biti gay ali odlučiš ne biti i kupiš samsunga. Jesi onda gay ili prikrivena pederčina?
Genesis fensisuperstar i Prayer sam ima iphone tak da 😃 ne znam kako bih se mogao vratit na android nakon 2 god koristenja iOSa….
Miro Genesis ne znam kako bih se mogao vratit na android nakon 2 god koristenja iOSa…. To je meni glavni problem zasto ne idem od Samsunga na Apple. Mala ima iphone i kad ga uzmen stuka bi ga kako je sve drugacije A da se naviknuti bilo bi bez problema
champion1 Prednost iPhonea je taj šta korisnici iPhonea mogu uzeti npr. YT Premium po indijskoj cijeni bez korištenja VPN-a putem Apple računa
solidmerlin Nekad je ajfon bio preskup a ogranicen ko balkon. Danas su se priblizili Samsungu ponudom a Samsung njima cijenom pa ti dođe vrlo slicno. Ostalo je stvar navike tj adaptacije.
JoelDrake Snaprdagon 8 Elite na svim modelima 😁!https://www.smartphonehrvatska.com/2024/12/24/galaxy-s25-serija-u-trgovinama-od-7-veljace-slim-ipak-stize-kasnije/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR37-_cQ4YFifydy-x7cuYVNiH30jZNKQKiljAuxBddV-l-vzzFzyvFlq8o_aem_Qx2geC1DWg9sroQ6MNtHEw
champion1 JoelDrake Samsung bi trebao za sva vremena odbaciti svoj Exynos koji se pokazao kao čisti promašaj
buz Fenix Moj prvi mobitel, Nokia 3310. Tako nekako sam ga i platio, a trenutni koji imam sam platio 1090, ali eura. 🥲
Zero Fenix Sony J70 je bio moj odabir i prvi mob koji sam dobio tek u srednjoj (mislim da je bila druga godina). Još uvijek se sjećam onog genijalnog kotačića sa strane za skrolanje i što mi je odmah prvi dan profesorica hrvatskog oduzela mob jer nisam ugasio zvuk.