Ja iman P10, mobitel je top, posli iphone 3gsa najbolji mobitel koji san ima , nije nikad bilo nikakvih prituzbi na p9 lite a ovo je neki sitni upgrade od njega tako da nebi triba falit.

I dalje je iOS daleko najkvalitetniji OS na mobilnom tržistu i to je ono šta Apple prodaje, samo skupo upakirano. Onaj ko kaže da mu je Iphone ružan je ili trol ili slip jer su mobiteli stvarno lipi premium dizajn. Svake godine se vrti ista priča oko Iphonea ko i oko CODa ugaming svitu, zaboravljaju se mane ostalih modela kojih je na tisuće samo da se može kenjat po tom jednom mobitelu. Uostalom mi nisumo zemlja sa kupovnom moći za Appleove proizvode pa vas donekle i razumin. Men će ga ujac uzet u Verizona za 299 dolara i poslat vamo i bit ću baja kad ga stavin na stol u kaficu.
Iphone izgleda isto vec 8 godina.
Zastarjeli dizajn bez ikakve imaginacije...jer znaju da ce njihove ovce uzeti bez obzira na sve.
Meni kao i hrpi drugih iPhone izgleda užasno i zastarjelo...

Ni ovaj X nije u nicemu inovativan već je kopija svih ostalih...

O iOS-u necu ni govoriti...taj sustav ne podržava ni osnovni split screen multitasking.
Probaj čisti android na nekakvom Pixelu ili starijem Nexusu i vidjet ces koliko je zapravo superiorniji od drugog sustava...nije više ni smiješno.

Sumnjan da si ikad bija na 5 metara od Iphone a kamoli korištenja pa tvoje mišljenje uopće neću smatrat mijerodavnin.  8) 8) 8)

Iphone 3GS je i dalje najbolji mobitel ikad napravljen.

Sumnjan da si ikad bija na 5 metara od Iphone a kamoli korištenja pa tvoje mišljenje uopće neću smatrat mijerodavnin.  8) 8) 8)

Čovjek je u pravu.
Meni se čini da ti nikad nisi bio na 5 metara od Androida, a kamoli koristio malo duže.

Jedino po čem je iPhone ispred Androida je hardverska tipka za stišavanje zvona.

Nema niti jednu opciju koja nije preuzeta sa Androida nakon par godina, ili koju Android nema.

Ako je Android Lego onda je iOS Lego Duplo.
Jedina kvaliteta mu je kaj se mutavci nemogu njime zadavit.

Ja sam imao iPhone 4S pa sam presao na Motorolu X Style koja ima Stock Android tak da sam "okusio" oba tabora. Apsolutno nista nemam protiv Androida, štoviše OS je sam po sebi odličan ali sad da imam novaca opet bi se vratio na iOS. Koliko god jednostavan i u nekim trenucima zaostao, toliko mi se i to sviđa. Jednostavno stvar osobne preferencije.

Steve Jobs kako je vodio Apple-ovu politiku, donekle su i uspijevali na tehnološkom nivou inoviteta.
Kako je čovjek umro, politika cijele kompanije se izmijenila, i jedino što je ostalo jeste Copy Paste starijih modela za koje je opet on zaslužan, uz neke minorne povlastice i inovatorije.

Zarad njega i njegovog genijalnog uma, zadnjih 7 godina Apple se "na ime" vuče ko najveća kuja među konkurencijom i na taj način zarađuje.

Čovjek je u pravu.
Meni se čini da ti nikad nisi bio na 5 metara od Androida, a kamoli koristio malo duže.

Jedino po čem je iPhone ispred Androida je hardverska tipka za stišavanje zvona.

Nema niti jednu opciju koja nije preuzeta sa Androida nakon par godina, ili koju Android nema.

Reka bi jedan covik sa foruma prodaja govori svoje, tin bolje sta Samsung svake.godine ima 15 modela a Iphone 1 eventualno 2  8)

Malo ih je sta su se vratili sa iOSa na Android, aa puno sa Androida na iOS.

Reka bi jedan covik sa foruma prodaja govori svoje, tin bolje sta Samsung svake.godine ima 15 modela a Iphone 1 eventualno 2  8)

Sad podili to na 5 modela Huaweia, 15 modela Samsunga i 2 modela Iphonea.

Čovjek je u pravu.

Znači prodaja tj. popularnost znači da je proizvod dobar ili superiorniji od drugih?
Okay...

Onda su Beats by Dre najbolje sluške na svijetu...iako su smeće.

Čovjek je u pravu.

Znači prodaja tj. popularnost znači da je proizvod dobar ili superiorniji od drugih?
Okay...

Onda su Beats by Dre najbolje sluške na svijetu...iako su smeće.
Upravo tako.

Ne nego znaci da nije kompletno.smece ki.sta neki ograniceni mozgovi govore, isto ki cod, ili world of warcraft, minecraft , pewdiepie i slicno. Jer mi idu na kurac vasa hipsterska sranja na ovom forumu, sve sta je popularno nevalja. Tipicna hrv ograbicenost , zato i jesmo narod ovakav kakav jesmo.

Jebate u zadnjih par tjedana ste me skoro i uvjerili da sam ja taj koji je blentav, al sad sam apsolutno siguran da nisam.

Ovaj Wolf bulazni ko da se plina nagutao.

Ne nego znaci da nije kompletno.smece ki.sta neki ograniceni mozgovi govore, isto ki cod, ili world of warcraft, minecraft , pewdiepie i slicno. Jer mi idu na kurac vasa hipsterska sranja na ovom forumu, sve sta je popularno nevalja. Tipicna hrv ograbicenost , zato i jesmo narod ovakav kakav jesmo.
Gdje sam ja napisao da je iPhone smeće?
Dao sam na primjeru Beatsa...one uistinu jesu smeće za svoju cijenu.

Ja ću reći da je smeće.
Vjerojatno i jesam rekao prije.

Smeće je.

Kad mi kinez da više onda je iPhone za soma dolara smeće.

Ne kažem da je uvijek bio smeće, nije.
Nekad je Apple nešto značio. Bio je neka izjava, oćeš stil, oćeš prestiž ili homogenost Appleovog sustava, kaj god kome paše.

Sad nakon osmice i X sigurno nebude vise najpopularniji jer Appleove odluke su sve katastrofalnije i kasne za konkurencijom godinama, a daju svake godine novi telefon koji košta više, a bolji od starog za onolko kolko Android napravi softverskom nadogradnjom svaki mjesec.
Nerjetko i lošiji od prošlog.

Steve se okreće u grobu.

Jebote da spojiš iPhone na Mac Book treba ti adapter.

Tolko o homogenosti sustava danas.

Meni je ovaj iPhone X bas ruzan. Vidjet cemo sta ce se tocno krajem sljedece godine kupit. iPhone ce sigurno biti, naravno 4000 kn maks sto dajem. Bolesno mi je davat cifre od 10000 kn za mobitel.

IPhone je smeće, wow je smeće, minecraft je smeće, cod je smeće, beats sluske su smeće. Ajmo sad dalje. Wolf drago mi je da si ti iznad hrvata i našega razmišljanja, zato ćes vjerojatno biti Baja kada staviš svoj iPhone X na stol koji si btw nećeš ni sam kupiti. Ako je naše "hrvatsko"  mišljenje zatucano spram tvoga "američkog" , nadam se da nam je svima jedno zajednicko, a to je da nam je drago što smo zatucani onda.

Ako se ti ponosis sa svojin hrvatstvon a iša si van radit svaka čast. Al se nemaš čime ponosit, mi smo 10 godina iza najnerazvijenijih europskih zemalja, 30 godina iza ostatka svita , po apsolutno svemu...a pošto si ponosni rvat iz dijaspore kojem je doktor Franjo Tuđman(najveći zločinac na našin prostorima) davno nametnije svoje stavove nemamo o čemu puno pričat.

BTW smeće se prodalo do 2015 u više od miljardu primjeraka , koje skupo smeće. Kolko bi se tek prodava da je malo jeftiniji...

Hmmm izraz smeće je bio sarkazam jer si ti napisao da tako mislimo i govorimo pa ono, onda sam i  napp. Tko je rekao da sam obožavatelj Hrvatske države? Ali generalizirati mišljenja svih nas na temelju državljanstva je notorna glupost! Znači nemoguće je imati normalno mišljenje ako si iz hr? Ček jel to onda znači da da je i tvoje mišljenje glupo ili krivo? Ljudi samo žele reći da za te novce koje apple traži za svoj premium model dostavlja premalo ili ništa inovacija i to im mišljenje nitko ne može osporiti jer je tako! Stvar dizajna je jednim dijelom stvar preferencija. Meni je osobno postao dizajn pomalo dosadan jer se ne mijenja značajno zadnjih par godina.

Ne da ima premalo inovacija nego ih nema.
Prednost se daje skidanju featurea i rađenju budala od ljudi.

@Wolf
Ja ne kužim jel ti pokušavaš osporit da su većina ljudi idioti zato što to nikad nećeš osporit.

To kaj masa uzima iPhone ko cheeseburgere u mekdonalcu znači samo da su kreteni koje možeš pridobit lažima upakiranima u superlative i lijepe riječi.

Još nisi nikakve argumente naveo osim prodaje, a i taj ti argument lagano propada jer je Apple u svojem nazadovanju sve očitiji.

I da BTW hipsteri su zadnji koji će Appleu okrenut leđa.