Kako su neki ovdje salty u vezi moje izjave...
Da ponovim.
Da, ako daš 10K kn za pazi sad mobitel onda si budala.
Dajem primjer eto Applea...likovi su predstavili iPhone 8 i iPhone X i više manje oba dva mobitela imaju iste specifikacije i mogućnosti, samo što jedan ima napredniji dizajn.
I tu razliku u dizajnu plaćati dodatnih 300 eura? Are you mad?!
Iste specifikacije drugi dizajn.
Ja nikom ne branim da troši lovu kako želi...ali da li su mi budale? Da. Jer je to nenormalno velika lova za komadić hardvera.
to mi je ko spika, ja vozim punta od A do B isto kao i onaj S klasu, kaj je taj tko vozi S klasu debil kaj je dao tolke novce za hrpu lima?
Pa...u jednu ruku da i ne.
Punto je puno manji auto i kao takav po gradu je praktički idealan...S klasa je već auto koji služi za puno duža i veća putovanja...znači ako kupiš S klasu da je vozikaš po Zagrebu onda si budala. Jer onaj koji je kupio S klasu i to radi očito ne razumije svrhu tog auta.
Inače ne vidin razlog zašto se sere protiv nekih koji svoje pare troše na nešto šta ih veseli, nit troši vaše pare nit ste ih vi zaradili da možete govorit da je budala šta troši na to. Men ne ide u glavu da neko može potrošit par keka na volan za konzolu i još tolko na postolje a ima auto u voznom stanju u dvorištu pa eto..
Wolf
Ne serem protiv toga jer troše svoju lovu...samo kažem da su budale.