Ne dajem vise od 3KSry, ali moras biti totalna budala da daš tolike novce za mobitel.Kolko bi ti najviše dao za neki mobitel?
Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
Bio sam sarkastičan na wolfov post kako on zna ljude koji kupuju day one 4k TV i kućna kina od 100k. Čini se da je ovima preko save i dunava strani pojam...
Meni je cijena i "normalnog" iPhona prevelika, a kamoli ovo preseravanje s X modelom. Ali opet s druge strane, ljudi trose novce na svakakve stvari, tako da nemrem nekog osudit ako je platio 10k soma za mobitel. Ja bi dobio srcani kad bi takve pare dao za mobitel, a opet s druge strane netko drugi bi dobio srcani kad bi cuo koliko para trosimo na "djecje" igrice.
FFA je pun normalnih ljudi.Jedan mudrac je davno rekao "pametan čovjek ne treba pametan telefon".
Bio sam sarkastičan na wolfov post kako on zna ljude koji kupuju day one 4k TV i kućna kina od 100k. Čini se da je ovima preko save i dunava strani pojam...U čemu je problem, evo znan dvojicu samo sa foruma sta su uzeli 4k tv day 1, budaliziraš se bezveze kume a kolko vidin nikome nisi niti najmanje zanimljiv. samo san ja veća budala od tebe šta se obaziren na tvoje postove.
Inače ne vidin razlog zašto se sere protiv nekih koji svoje pare troše na nešto šta ih veseli, nit troši vaše pare nit ste ih vi zaradili da možete govorit da je budala šta troši na to. Men ne ide u glavu da neko može potrošit par keka na volan za konzolu i još tolko na postolje a ima auto u voznom stanju u dvorištu pa eto...
I ja znam čovjeka koji ima Bugatti I jahtu od 17m. I pazi koga nazivas budalom, neodgojeni čovječe...
Ajmo malo smanjit tenzije da ne bi letile banane... ovo se odnosi na obojicu.
ma da je X 3k$ kupovali bi se, svaka roba ima svog kupca...
a rec nekom da je glup sto je za mob dao tisucu dolara je bas bedasto :)
to mi je ko spika, ja vozim punta od A do B isto kao i onaj S klasu, kaj je taj tko vozi S klasu debil kaj je dao tolke novce za hrpu lima? :)
to mi je ko spika, ja vozim punta od A do B isto kao i onaj S klasu, kaj je taj tko vozi S klasu debil kaj je dao tolke novce za hrpu lima? :)Razlika je jel dajes 2-3 mjesecne place za mobitel ili pola mjesecne place.
Niti cu ja ikada imati svoj ferrari niti ce neki crni, poluguli domorodac u africkoj dzungli imati ps4.
Jednostavno mi je glupo da se kupuje iznad svojih mogućnosti.
Kako su neki ovdje salty u vezi moje izjave...
Da ponovim.
Da, ako daš 10K kn za pazi sad mobitel onda si budala.
Dajem primjer eto Applea...likovi su predstavili iPhone 8 i iPhone X i više manje oba dva mobitela imaju iste specifikacije i mogućnosti, samo što jedan ima napredniji dizajn.
I tu razliku u dizajnu plaćati dodatnih 300 eura? Are you mad?!
Iste specifikacije drugi dizajn.
Ja nikom ne branim da troši lovu kako želi...ali da li su mi budale? Da. Jer je to nenormalno velika lova za komadić hardvera.
to mi je ko spika, ja vozim punta od A do B isto kao i onaj S klasu, kaj je taj tko vozi S klasu debil kaj je dao tolke novce za hrpu lima?Pa...u jednu ruku da i ne.
Punto je puno manji auto i kao takav po gradu je praktički idealan...S klasa je već auto koji služi za puno duža i veća putovanja...znači ako kupiš S klasu da je vozikaš po Zagrebu onda si budala. Jer onaj koji je kupio S klasu i to radi očito ne razumije svrhu tog auta.
Inače ne vidin razlog zašto se sere protiv nekih koji svoje pare troše na nešto šta ih veseli, nit troši vaše pare nit ste ih vi zaradili da možete govorit da je budala šta troši na to. Men ne ide u glavu da neko može potrošit par keka na volan za konzolu i još tolko na postolje a ima auto u voznom stanju u dvorištu pa eto..Wolf
Ne serem protiv toga jer troše svoju lovu...samo kažem da su budale.
Mom didu smo svi mi budale.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Da, zvuči mi nekako poznato...FFA je pun normalnih ljudi.Jedan mudrac je davno rekao "pametan čovjek ne treba pametan telefon".
Mom didu smo svi mi budale.A mom jugoslaveni i komunisti.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
A mom jugoslaveni i komunisti.Sad znamo onda na čijoj je strani dida bio 43-e.
9699 u slobodnoj prodaji sam uredaj i to osnovna verzija Xa
oklen ti toja informacija?
A tip u Alo Alo mi reka
strava :)
a 256gb model?
https://arstechnica.com/gadgets/2017/09/googlehtc-deal-is-official-google-to-acquire-part-of-htcs-smartphone-team/?amp=1
Trend suradnje velikih smartphone kompanija se nastavlja i konkurencija je sve veća. htc & Google. Vjerujem da htc ima mnogo toga naučiti Google o dizajnu, a s druge strane, novčana infekcija koju će htc za te usluge dobiti od strane Google svakako može njima pomoći u narednim projektima i idejama.
Kolko inace kosta instaliranje novog modula za sim kartice? Npr. kod novijih mobitela, tocnije Samsung J5.