Nakon sta sam instalirao W10 na komp Itunes se nikako nemoze synchat tj pronac uredaj (Iphone 5). Sve zivo sam probao, instalirat nove update i brisat, reinstalirat sve programe od applea pa do usb Drivera nista nada, kakvo glupo sranje.

Probaj stavit mob u DFU ili Recovery mode pa onda probati.

12 dana kasnije

Jeli zna netko da li su na Tele2 mob otkljucani za sve mreze?

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

11 dana kasnije

Uzeo prošli tjedan iPhone 7 nakon 6 godina provedenih na četvorci. Malo je reć da sam oduševljen, a skok je stvarno ekstreman. Mobitel leti, dizajn je super, brdo opcija i dalje savršen UI. Ljubav na prvi pogled, vidjet ćemo koliko će dugo trajat, nadam se barem trećinu života četvorke obzirom da je na pretplatu pa ćemo vidjet što će onda bit.
Koliko sam čitao osmica bi trebala bit neki veći pomak odnosno promjena, ali o tome sad ne razmišljam već uživam u svakom featureu nove mašine.

Jedina stvar koja me triggera je iTunes odnosno činjenica da mi kad prebacujem drugi put pjesme na mobitel brka album cover. To je za moj OCD po pitanju album covera velik problem. Mislim da ću opet sve brisat i ponovo stavljat ili potražit neki drugi program ako postoji za prebacivanje muzike. Srećom, prebacivanje je jako brzo pa se i to mnoštvo muzike brzo sredi.

Ja sam htio preci na 6s nakon sto sam isto bio odusevljen s 4S i rokao ga skoro 5 godina ali nisam imao srca dati toliko novaca. Kad sam uzimao 4S uzeo sam ga u Vipu par mjeseci nakon izlaska, u nekakvoj L tarifi od 110 kuna s time da sam prvu od dvije godine placao 50 kuna, i platio sam ga 2500 kuna sto je bila super cijena. Sad gledam iPhone 7 (tada 6s) bi u tarifi XXXXL+ platio jednokratno miljon kuna i onda jos mjesecno placati. Odlicni su mobiteli i definitvno bi rade iPhone nego Android sad kad sam imao oboje ali nedam toliko novaca. Sljedeci mob uzimam neki Xiaomi ili Huawei, dobit cu odlicne mobitele za trecinu ili cetvrtinu cijene.

Yo!
Idem za nekoliko dana u Italiju pa me zanima što je sa roamingom.
Anyway znam da je sve to više manje ukinuto te da pozivi kao i RH itd.

No mene zanima što je sa tarifama? Primjerice ja imam Tele2 tarifu Slagalica 2 sa meni dovoljno poziva i minuta kao i 3 gb interneta...sada me zanima mogu li ja ta 3gb koristiti vani kao i ovdje? Znači iz tarife jel.

Trebalo bi sve biti ok?

Neb baš reka da je ukinuto, ja san bija u Međugorju prije neki dan, i naravno 3-4 km nakon granice san dobija poruku od njihove inačice tele2 sa cjenikon koji je i više nego zabrinjavajuć...

Neb baš reka da je ukinuto, ja san bija u Međugorju prije neki dan, i naravno 3-4 km nakon granice san dobija poruku od njihove inačice tele2 sa cjenikon koji je i više nego zabrinjavajuć...
Pa dobro BiH nije u eu pa se podrazumjeva da tamo ima jos uvijek roaminga.
Ja imam austrijsku tarifu a trenutno na godisnjom u Hrvatskoj bez problema (bez dodatnih troskova) zovem, sms-am pa cak i surfam mobilnim internetom.

Znan da se pričalo da ce se ukniti, mislija san za kompletnu Europu ne samo eu.

BIH nije EU.
Ovo se tiče EU područja jer je samo za to područje "ukinut" roaming.
U svim ostalim državama je isto kao i prije nažalost.

Mislim da ti neće bit u tarifi (barem što se poziva tiče, za internet ne znam). Ali pozivi iz EU u HR su prilično jeftini dok je obrnuto prilično skupo. Naravno pričam o operaterima iz HR, ne znam kako je u Austriji. To je ono koliko sam ja skužio iz jednog razgovora kojeg je čovjek iz TELE2 vodio s likom ispred mene u redu pred tjedan dana.
Ali najbolje ti je nazvat ili otić u centar njihov i sve ispitat.

Nazvao i rekli da sve iz tarife važi i vani.
Znači svi GB, minute i poruke stoje i to se troši IZ tog paketa.

Sve kao i ovdje.

Bio sam nedavno po Italiji i Sloveniji i sve normalno možeš koristiti. Kad prijeđeš granicu to će ti i reći u poruci da se naplaćuje po tvojoj tarifi. Koliko sam shvatio, to je tek ove godine stupilo na snagu.

Ajmo jedno teško pitanje: najbolji mobitel do 2000kn ??

3 Umi Romea X.

Jedan za kuće, jedan za posla, i jedan blizu wc šolje kad te potjera.

Yo!
Idem za nekoliko dana u Italiju pa me zanima što je sa roamingom.
Anyway znam da je sve to više manje ukinuto te da pozivi kao i RH itd.

No mene zanima što je sa tarifama? Primjerice ja imam Tele2 tarifu Slagalica 2 sa meni dovoljno poziva i minuta kao i 3 gb interneta...sada me zanima mogu li ja ta 3gb koristiti vani kao i ovdje? Znači iz tarife jel.

Trebalo bi sve biti ok?
Nazovi službu za korisnike.

Uzeo prošli tjedan iPhone 7 nakon 6 godina provedenih na četvorci. Malo je reć da sam oduševljen, a skok je stvarno ekstreman. Mobitel leti, dizajn je super, brdo opcija i dalje savršen UI. Ljubav na prvi pogled, vidjet ćemo koliko će dugo trajat, nadam se barem trećinu života četvorke obzirom da je na pretplatu pa ćemo vidjet što će onda bit.
Koliko sam čitao osmica bi trebala bit neki veći pomak odnosno promjena, ali o tome sad ne razmišljam već uživam u svakom featureu nove mašine.

Jedina stvar koja me triggera je iTunes odnosno činjenica da mi kad prebacujem drugi put pjesme na mobitel brka album cover. To je za moj OCD po pitanju album covera velik problem. Mislim da ću opet sve brisat i ponovo stavljat ili potražit neki drugi program ako postoji za prebacivanje muzike. Srećom, prebacivanje je jako brzo pa se i to mnoštvo muzike brzo sredi.
Uspio si izdržat 6 godina na jednom mobitelu?
Whoa!!!😮😮😮
Svaka čast!
Neznam oću li ja tako sa svojim LG G4 koji ima fantastičan ekran i kameru.
Imam ga 15 i pol mjeseci i morem ga imati još barem 2 godine ako ne krepa prije.
Još 5 godina?
A neznam,čak i da se ne pokvari,mislim da bi mi dosadio no tko zna.

Xiaomi Mi 5
Standard,Prime ili Pro?
Standard - 32GB,3GB RAM,Quad Core(2x1.8Kyro x 1.36Kyro)
Prime - 64GB,3GB RAM,Quad Core(2x2.15Kyro x 2 1.6Kyro)
Pro-128GB,4GB RAM,Quad Core(2x2.15Kyro x 2x 1.6Kyro)

Neproširivi storiđ.
Ok to nije neki masivni problem na 128GB, al na 32GB bi mogao biti.