Ma slažem se, svejedno tu i tam škicnem u Sonyevu ponudu (možda ipak nisam odustao za svagda ). S druge strane imam od Sony TV sa kojim sam prezadovoljan, od PS1 do PS4 niti jedan se nije nikad pokvario. Tako da ovo nezadovoljstvo je samo prema mobilnom odjelu :-)

Poslano sa mog MI NOTE Pro koristeći Tapatalk

uskoro se spremam zamjenit svoju Lumiu 535 sa novim aparatom pa mi dajte neki prijedlog do 2000 kn šta da uzmem
imam zasad samo u vidu LG G4c i Huawei P8 Lite, pa ak imate još kaj da se isplati pogledat, slušam prijedloge :)
jel bolje uzet polovni Galaxy S5 prek njuške za 1800 ili novi P8 lite iz dućana za 100 kn manje?

Neznam kakav je ovaj Huwaei-ev Kirin CPU unutra pa mi je tesko reci. Mozda S5 rade,ali ako vec koristeni S5 kosta 1800 kuna onda bi osobno rade uzeo novi zapakirani Sony Z3 Compact za te novce (isto s njuskala). Cak mi je 1800 previse za koristeni S5.

Prodao sam rabljeni S5 s 11 mjeseci garancije za 1400 kuna prije 3 tjedna. 1800 mi zvuči puno.

koliko bi po vama (realno) vrijedio S5 star pola godine bez garancije?
Jer dvojim se između S5 starog pola godine kupljenog u Njemačkoj ali nema garanciju i lik hoće 1500 fiksno a za 200 kn više bi si uzeo Huawei P8 lite novog.
Kaj se po vama bolje isplati?

Ne sviđa mi se ovaj Kirin CPU u Huaweiu,tako da baš nisam fan njega a i mislim da je lošiji mobitel od S5. Makar kažem,nisam ni fan Galaxy S5 tako da bi osobno rađe išao na Sony Xperiu Z3 Compact ili Z3. U krajnjem slučaju,nebi uzeo Huawei.

imam kolegu koji ima pravi p8 i mob je apsolutno fantastican, koristio sam ga par dana. ipak se primjeti razlika izmedju njega i mog starog xperia z uredjaja. p8 lite sam razmatrao da kupim curi, bio je na nekoj akciji 189€ i ovako koliko sam ga mogao cackati u trgovini ostavio mi je dobar dojam. naravno, to nista ne znaci ali recimo dizajn i kvaliteta izrade su mi za deset koplja bolji od plasticnog s5.

mene osobno veseli drasticni pad cijene nexus 5x, trenutno u mojoj lokalnoj trgovini 16gb verzija kosta 333€, malo je to slobodnog prostora i malo me muci "samo" 2GB ram-a ali cijena je sad stvarno odlicna nakon one launch cijene od 479€ za europu. mislim da cu si na ljeto priustiti njega, no sad treba prvo telku kupiti a nema se para za oboje :(

Drastični pad cijena je ono što je taj mobitel i trebao,i dalje treba. 480 eura je turbo prenapuhana cijena.

adin musa JV madSuperCrash i svi drugi koji imate Galaxy J5 kako ste zadovoljni s mobitelima nakon što ih sad već neko vrijeme koristite? Kupio bi curi za rođendan, trenutni mobitel je u stanju raspada. Kolko vam baterija drži s nekim normalnim korištenjem, kakva je kamera (voli slikati mobitelom pa je to bitno)? Jel bilo kakvih problema da se ruše aplikacije i slične gluposti?

Ma gdje necu bit zadovoljan.
Dosad ponajbolji mobilni koji sam imao.
Brzina,kamera, baterija, generalno pouzdanost, na odlicnom nivou, s obzirom na cijenu, naravno.
Jos mi nije jasno kako sam ovako jebeno dobar proizvod uzeo, za tako mal novac (a namijenjao sam se telefona).

Za 6 dana je mjesec kako ga posjedujem, i jos uvijek nisam osjetio lag na njemu, ili da neki program prestane raditi, ili da ga ustopa/uspori.
Sto se kamere tice, i vise nego zadovoljacajuca. Jako dobre slike pravi, Makro previse dobar, slike po noci pristojne.
Baterija je isto dobra. Svako vecer ga stavim da se puni, i ujutro kad se probudim, skinem ga iz punjaca, i tako svaki dan.
A cesto mi je u rukama, znaci dan citav bez problema ce izmoci.

Jedino eto, zamjerka mi je sto nema gorilla glass, ali sam si zakacio na njega ono kaljeno staklo (sto smo pricali skoro), pa je sad dosta bolje, i sigurnije.
Generalno, za budzet do 250 eura, bolji mobilni neces naci.

Meni je super, koristim ga vec jedno par mjeseci, staklo i dalje odlicno, nema nikakvih problema.

Kameru uopce ne koristim pa za to ne bi znao, al ostalo sve sljaka kako treba.

Ja cu ga uvijek preporucit definitivno.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Hvala gospodo. Mobitel je kupljen pa ako cura nije zadovoljna sjedam u auto i tražim jednog i drugog.

Sad nek se oduži, pa nek i ona jel.. zadovolji tebe.

Još kad vidi kako mobilni šljaka, ahhh.
Zahvaljivat ćeš se ti nama još !

I don't kiss and tell, ali reći ću samo da se mobitel isplatio.  :

Prerano si je poceo ucit na skupe stvari

Ma 3 godine smo skoro skupa i to joj je za valentinovo/rođendan/godišnjicu. Nemam više posla s njom i poklonima do Božića

Dosao Marshmallow na moju Motorolu, pa me zanima sto treba napraviti prije updatea?

Jel treba factory reset raditi?

Ako je OTA update ne treba.

Ugasi aktivne aplikacije kad radiš update. Ja to prije nisam napravio, pa je mob počeo cuclati bateriju kao lud iz nekog razloga. Nakon toga sam morao ići na factory reset, pa je onda bilo sve ok.

Ljudi kažu da nije potrebno ali da je poželjno napraviti Factory Reset. Barem koliko sam čitao,doduše na upitno relevantnim forumima (forum.hr) ljudi znaju imati problema ako ne naprave Reset.

Prijedlog bi bio, Backup - Factory Reset - Update - Loadanje Backupa. Ali kažem,IMO to nije potrebno.