Eto danas curi kupio Lumiu 550 sa Windows 10. Jako dobar posao MS napravio sa ovim OSom.
Jesi mozda koristio wp 8.1 pa da mi kazes jesu velike razlike izmedju desetke? Nisam se s desetkom jos susreo a mrtvo me zanima kaj su napravili :)

uskoro se spremam zamjenit svoju Lumiu 535 sa novim aparatom pa mi dajte neki prijedlog do 2000 kn šta da uzmem
imam zasad samo u vidu LG G4c i Huawei P8 Lite, pa ak imate još kaj da se isplati pogledat, slušam prijedloge :)

Samo dućani ili ulazi i Njuskalo? Sto trazis kod mobitela?

uzeo bi prek dućana, nemora ništa ekstra biti, samo da je 4G i Android mora bit :)

Samsung Galaxy J5? Inace on i LG G4c su vrlo slicni. Neznam koji se jos mobiteli krecu u tom rangu pa ako naletis na neki treci javi pa cemo vidjeti.

Isto sam uradio kao i ti. Imao Lumiu 535 i isti budzet, i kupim si J5.
I ni u jednom trenu se nisam pokajao.

Telefon mete sve konkurencije u njegovom cjenovnom rangu, pa cak dere i pojedine koji su i skuplji.

Ma gledal sam i taj J5 i čini mi se ok, mogao bi mi i on ući u širi odabir

Trebam pomoć!!!
Stari se počastio Lumiom 550, a pošto nema pojma o mobitelima mene je zapalo da sve podesim. Poštelao sam sve i zapelo je kod software update-a i kod downloada aplikacija općenito. Sve stoji na 0%.
Probao sam restart, odjava/prijava, googlao sam do besvjesti i našao milijun ljudi sa istim problemom, ali nigdje rješenja (na par mjesta se kao rješenje spominje ručno podešavanje datuma i vremena što mi je apsurd i nema veze s vezom)...
Molim Vas da mi pomognete!!! Očajan sam!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Najjednostavniji nacin prebacivanja brojeva sa Windows phonea na Android?

Stara je dobila novi sluzbeni mob i sada bi si trebala prebaciti te brojeve sve, ali koliko vidim ne postoji opcija prebacivanja na SIM ili SD karticu, nego se mora preko windows accounta, gluparije pizdarije spajanje na komp pa me zanima jel postoji nes jednostavnije ili se stvarno mora tako?

Tužno je u biti ovo gledati kako WP propada. Vidim, puno vas ga voli. Ali MS je sjebo sve kaj je mogao. Pali sa mizernih 3.4% na 1.7%. Užas.
Prvo sustavno sjebali Nokiu i brdo ljudi ostalo bez posla, a onda vodili cijelu politiku ko kokoši bez glave i na kraju pitanje šta će sa svim tim bit.
Šteta, stvarno šteta.

Stara je dobila novi sluzbeni mob i sada bi si trebala prebaciti te brojeve sve, ali koliko vidim ne postoji opcija prebacivanja na SIM ili SD karticu, nego se mora preko windows accounta, gluparije pizdarije spajanje na komp pa me zanima jel postoji nes jednostavnije ili se stvarno mora tako?
Bluetooth ?

Probaj s PhoneCopy aplikacijom ako ima za WP.

Trebam pomoć!!!
Stari se počastio Lumiom 550, a pošto nema pojma o mobitelima mene je zapalo da sve podesim. Poštelao sam sve i zapelo je kod software update-a i kod downloada aplikacija općenito. Sve stoji na 0%.
Probao sam restart, odjava/prijava, googlao sam do besvjesti i našao milijun ljudi sa istim problemom, ali nigdje rješenja (na par mjesta se kao rješenje spominje ručno podešavanje datuma i vremena što mi je apsurd i nema veze s vezom)...
Probaj ga ukopčat u struju (neki aparati ne žele raditi update ako je baterija ispod 50%) i radi update prek wi-fi (isto tako neki zahtjevaju to zbog veće potrošnje prometa) a možda ti je ponestalo MB?, ako i dalje neće onda nemam pojma.
Možda neki njihov interni bug, jbg..

Trebam pomoć!!!
Probaj ga ukopčat u struju (neki aparati ne žele raditi update ako je baterija ispod 50%) i radi update prek wi-fi (isto tako neki zahtjevaju to zbog veće potrošnje prometa) a možda ti je ponestalo MB?, ako i dalje neće onda nemam pojma.
Možda neki njihov interni bug, jbg..
Bila je baterija puna, wifi mreža pun signal, prometa ima... Jutros vidim stoji na 6%. Stari je mob ponio doma gdje nema wifi pa ne znam da li se na mreži napunilo tih 6% ili... Uglavnom, sad radim hard reset nakon što sam sat vremena tražio gdje se to napravi...
Gluplje sučelje, os i mob općenito nisam sanjao da ću imati prilike vidjeti... Pa to nisu istine...

Edit: Nakon hard reseta isti k*rac, sad sam spojio na laptop pa skidam neki patch od skoro 2gb pa bum vidio dalje....
Ostaje nepoznanica zakaj ne želi skidati ni jednu aplikaciju...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Naručio sam skin iz Kanade da si malo pimpam mobitel. Prilično sam zadovoljan rezultatom, no bilo bi bolje da mi je mobitel u crnoj boji jer nakon stavljanja skina rubovi ostaju izloženi tako da sad imam srebrne detalje. Slike nisu baš najbolje kvalitete jer su slikane iPadom 2, nemam doma trenutno bolji fotoaparat.

B4

After

Da nisi stavio ovu before sliku rekao bih da imas bijeli mobitel. Inace,ja da biram boju mobitela isao bi na onu Graphite Black boju koja zgleda jebacki.

Koliko si se mucio s stavljanjem skina?

Htio sam svijetliji mobitel (Frost White), ali nije bilo boje za izabrati. Onda sam htio prvu iduću koja je svijetlija, a to je ta srebrna koju imam. Ne smetaju mi tamnije boje, no radi tog crnog stakla kamere htio sam da ostatak telefona bude svijetliji da bude kontrast, meni osobno to bolje izgleda nego crni mobitel s tim crnim detaljem. Iz tog razloga nikad ne bi stavio crne felge na crni auto, ne sviđa mi se. Tek kad sam uzeo mobitel saznao sam da postoje ti kvalitetniji skinovi (prije sam viđao samo jeftine fluorescentne naljepnice za iPhoneove). Da sam znao prije, možda bi i uzeo taj graphite black pa stavio ovaj skin jer bi onda skener otiska bio crn i rubovi bi bili crni. Bilo je prilično zahtjevno, pogotovo početak dok sam lijepio zadnju stranu jer treba dobro namjestiti rupu od mikrofona i od skenera, a to si se lijepi po prstima i skliže s tog 3M papira. Pogledao sam how to video nekoliko puta prije, pa onda tijekom postavljanja. Bojao sam se da ću to uništit prilikom postavljanja i da sam bacio 200 kuna, ali sam uspio nekako. Trebalo mi je oko 1h za to postavit na kraju. Najviše vremena ode na slova jer se lijepe jedno po jedno, a N i U su u 2 dijela, a X u 4.

Koji je neki dobar htc trenutno ?

One M9 ili One A9. Mozda stariji One M8 od nekih skupljih mobitela.

One M9 ili One A9. Mozda stariji One M8 od nekih skupljih mobitela.
Baš gledam između m9 i a9 jer uzimam na firmu u vodafoneu mobitele i sad neznam koji je bolji od ta dva.  ?

tj. kuzim da je m9 bolji(samim time i skuplji) ,al me brine kaj ima stariju verziju androida za razliku od a9 ,pa me to možda brine dugorocno(dal ima raloga za brigu) ?