Trebam pomoć!!!
Stari se počastio Lumiom 550, a pošto nema pojma o mobitelima mene je zapalo da sve podesim. Poštelao sam sve i zapelo je kod software update-a i kod downloada aplikacija općenito. Sve stoji na 0%.
Probao sam restart, odjava/prijava, googlao sam do besvjesti i našao milijun ljudi sa istim problemom, ali nigdje rješenja (na par mjesta se kao rješenje spominje ručno podešavanje datuma i vremena što mi je apsurd i nema veze s vezom)...
Molim Vas da mi pomognete!!! Očajan sam!
Probaj ga ukopčat u struju (neki aparati ne žele raditi update ako je baterija ispod 50%) i radi update prek wi-fi (isto tako neki zahtjevaju to zbog veće potrošnje prometa) a možda ti je ponestalo MB?, ako i dalje neće onda nemam pojma.
Možda neki njihov interni bug, jbg..
Bila je baterija puna, wifi mreža pun signal, prometa ima... Jutros vidim stoji na 6%. Stari je mob ponio doma gdje nema wifi pa ne znam da li se na mreži napunilo tih 6% ili... Uglavnom, sad radim hard reset nakon što sam sat vremena tražio gdje se to napravi...
Gluplje sučelje, os i mob općenito nisam sanjao da ću imati prilike vidjeti... Pa to nisu istine...
Edit: Nakon hard reseta isti k*rac, sad sam spojio na laptop pa skidam neki patch od skoro 2gb pa bum vidio dalje....
Ostaje nepoznanica zakaj ne želi skidati ni jednu aplikaciju...
Sent from my iPhone using Tapatalk